Augustijnfeesten

Evenementen
Augustijnfeesten

Kluizen in de ban van hét Meetjeslandse bier

Kluizen
Straat + huisnummer
Kluizendorpsstraat 82
9940 Kluizen
Date_time_range
Van 26-06-2020 tot 28-06-2020
Link

Vr 26 tot zo 28 juni - De Augustijnfeesten starten op vrijdagavond 26 juni, voor de derde maal met Kluizen Koerse. Plaatselijke coureurs, Steven Van Hyfte en de Kluizense gebroeders Gert-Jan en Vincent De SY strijden tijdens een koers voor renners, elite zonder contract, voor de eerste plaats. Om 18u starten de renners voor 120 km door de Kluizense straten.

Op zaterdag 27 juni van 10u tot 20u is er “Bricks for Muco” in parochiezaal, een LEGO Beurs waarop origineel gebouwde Lego-werken van fanatieke fans getoond worden. Bij het binnenkomen wordt een kleine bijdrage gevraagd, dat integraal naar het Muco Fonds gaat. Er is een Lego verkoop ter plaatse en er is gezorgd voor speelplezier voor de kinderen met veel blokjes…

Gustje drinken, Duiveltje supporteren?

Van onder onze tent gaan we om 18u EK voetbal kijken… naar de Rode Duivels? Maar met of zonder Rode Duivels, de toffe muziek van de Lampadaires zorgt ervoor dat we tussendoor en nadien kunnen zingen en swingen!

Op zondag 28 juni, vanaf 11u verwelkomen we jou rond de kerktoren. Op onze gratis kunsten- en ambachtenmarkt, waar een 100-tal ambachtslieden en kunstenaars hun kunsten aan jullie ‘curieuzeneuzen’ zullen tonen. De hele dag is er ook een gezellige rommel- en brocantemarkt met 150 standhouders. Ook op zondag is in parochiezaal de "BRICKS FOR MUCO" beurs/tentoonstelling open tot 18u.

Leve het kinderdorp!

Het kinderdorp opent vanaf 14u. Met o.a. de Gezinsbond van Kluizen die zorgt voor de jongsten. Topactiviteiten met Theater Savooi (een heuse tattooshop en prachtige kapsels) en Sylvie (grime). Verder: straattheater met Clown Rino, veel opblaasbare VOETBAL attracties en de CM-funbaan. De traditionele kermiskramen zullen ook niet ontbreken op het Kluizense dorpsplein.  

Vanaf 14u verschillende live optredens van op ons Augustijnfeesten-camion-podium en om 21u kijken we voetbal …naar de Rode Duivels???  om de overwinning te vieren dansen we de nacht in met zalige live muziek. Tot in Kluizen!