Augustijnfeesten

Evenementen
Augustijnfeesten

Kluizen in de ban van hét Meetjeslandse bier

Kluizen
Straat + huisnummer
Kluizendorpsstraat 82
9940 Kluizen
Date_time_range
Van 23-06-2023 tot 25-06-2023
Link

Van vrijdag 23 juni tot zondag 25 juni

Jaarlijks zetten de Augustijnfeesten Kluizen op stelten. Ze pronken trots met hun naam, want Augustijn is hét bier van het Meetjesland.

  • Op vrijdagavond start ons kermis-feest-weekend met ‘n wielerwedstrijd door de Kluizensche straten , start en aankomst in Kluizendorpstraat.Zaterdag 24 juni: onze bar staat klaar voor onze praatcafé onder de kerktoren, vanaf 18.00. Een mooi initiatief is BRICKs for Muco, bezoekbaar op zaterdag én zondag: een tentoonstelling van mooie bouwwerken met de blokjes van Lego. 
  • Zondag 25 juni: vanaf 11 uur verwelkomen we  jou in de dorpskern van Kluizen. Gratis toegang. Ook BRICKs voor Muco de hele zondag! Zoals de voorbije jaren vinden mensen op zondag de weg naar de kunsten- en ambachtenmarkt,  waar een 90-tal ambachts- lieden en kunstenaars hun kunsten aan de ‘curieuzeneuzen’ zullen tonen. De hele dag is er ook een gezellige rommel- en brocantemarkt met 150 standhouders tot 18.00. Het kinderdorp opent vanaf 14 uur: amusement op ieders maat: de CM-funbaan, grime. Samen met de Gezinsbond van Kluizen gratis vertier voor de jongsten. De traditionele kermiskramen zullen ook niet ontbreken op het Kluizense dorpsplein. Vanaf 14 uur genieten van optredens op onze Augustijn-kamion, veel variatie: talent van eigen bodem, ritme en swing, fanfaremuziek om dan rond 21.00 de avond in gang te steken met fijne meezingers en met zijn allen op de dansvloer.

Tot in Kluizen!

AugustijnWEB2.jpg