Augustijnfeesten

Evenementen
Augustijnfeesten

Kluizen in de ban van hét Meetjeslandse bier

Kluizen
Straat + huisnummer
Kluizendorpsstraat 82
9940 Kluizen
Date_time_range
Van 24-06-2022 tot 26-06-2022
Link

Vr 24 tot zo 26 juni - De Augustijnfeesten starten op vrijdagavond 24 juni, met Kluizen Koerse. Om 18u starten de renners voor 120 km door de Kluizense straten.

Gustje drinken, leute maken!

Je beleeft er een heerlijk dorpsweekend met toffe bands op onze kamion, ijsjes, pannenkoeken, lekker bier van Van Steenberge, een kunsten- en ambachtenmarkt, lekkere curieuzeneuzen, een speeldorp, theater Savooi met kindergrime en leuke kapsels, rommelmarkt, de paardjesmolen, een orgeldraaier en vooral veel ambiance. Een omweg waard. 

1Toog-in-BarBaptist-LR.jpg

Leve het kinderdorp!

Het kinderdorp opent vanaf 14u. Met o.a. de Gezinsbond van Kluizen die zorgt voor de jongsten. Topactiviteiten met Theater Savooi (een heuse tattooshop en prachtige kapsels) en Sylvie (grime). Verder: straattheater met Clown Rino, veel opblaasbare VOETBAL attracties en de CM-funbaan. De traditionele kermiskramen zullen ook niet ontbreken op het Kluizense dorpsplein.  

Vanaf 14u verschillende live optredens van op ons Augustijnfeesten-camion-podium en om 21u kijken we voetbal …naar de Rode Duivels???  om de overwinning te vieren dansen we de nacht in met zalige live muziek. Tot in Kluizen!