Augustijnfeesten

Evenementen
Augustijnfeesten

Kluizen in de ban van hét Meetjeslandse bier

Kluizen
Straat + huisnummer
Kluizendorpsstraat 82
9940 Kluizen
Date_time_range
Van 24-06-2022 tot 26-06-2022
Link

Vr 24 tot zo 26 juni - De Augustijnfeesten starten op vrijdagavond 24 juni, met Kluizen Koerse. Om 18u starten de renners voor 120 km door de Kluizense straten.

Gustje drinken, leute maken!

Je beleeft er een heerlijk dorpsweekend met toffe bands op onze kamion, ijsjes, pannenkoeken, lekker bier van Van Steenberge, een kunsten- en ambachtenmarkt, lekkere curieuzeneuzen, een speeldorp, theater Savooi met kindergrime en leuke kapsels, rommelmarkt, de paardjesmolen, een orgeldraaier en vooral veel ambiance. Een omweg waard. 

1Toog-in-BarBaptist-LR.jpg

Leve het kinderdorp!

Het grote kinderdorp opent vanaf 14u. Met o.a. de Gezinsbond van Kluizen die zorgt voor de jongsten. Topactiviteiten met Theater Savooi (een heuse tattooshop en prachtige kapsels) en Sylvie (grime). Verder: straattheater en de CM-funbaan. De traditionele kermiskramen zullen ook niet ontbreken op het Kluizense dorpsplein.  Er staan dit jaar een record aantal ambachten: 107. En de Augustijnfeesten organiseren ook Bricks for Muco: legofanaten die hun creaties komen tonen, de opbrengst hiervan gaat integraal naar de strijd tegen muco.

Tot in Kluizen!