B&B Barbos

B&B Barbos

Gelegen vlakbij de Lembeekse bossen

Lembeke
Capaciteit
1 - 12 Personen
Straat + huisnummer
Ledestraat 65
9971 Lembeke
E-mail
Telefoonnummer
093105919
Link

Bij B&B Barbos in Lembeke wandel je bij wijze van spreken vanuit je kamer het bos in. Of toch zo goed als. Want de Lembeekse bossen liggen gewoon aan de overkant van de straat. 

Dit vakantieverblijf is met andere woorden perfect gelegen voor een verkwikkende ochtendwandeling of een ontspannende fietstocht. Over ontspanning gesproken, bij Barbos logeer je in een van de ruime en moderne kamers achter een stijlvolle brasserie met een grote tuin én een buitenspeeltuin.

Aantrekkelijk plekje Meetjesland 

Reizigers die eropuit willen trekken in het groene Meetjesland (en omgeving) vinden een ideale thuisbasis in B&B Barbos. De omgeving is echt fantastisch hier aan de Lembeekse Bossen. En zowel het zomerterras met buitenspeeltuin, als de stille tuin achter het gebouw zijn troeven waar je als gast mee kunt van proeven.

De lichte kamers zijn net zo aantrekkelijk voor jongere  mensen als voor medioren. Verder zijn de kamers prima uitgerust met een uiterst comfortabel bed, een bureau en zithoek.  Bordspellen, puzzels of ontspanning voor kinderen kunnen voorzien worden en er is uiteraard ook gratis internet. In de badkamer vind je gratis toiletartikelen en een haardroger naast de standaard uitrusting en handdoeken. Ook belangrijk: alle kamers zijn rolstoelvriendelijk.

Uitgebreid ontbijten in de brasserie: een perfecte start

Bij B&B Barbos kom je gewoon uitgebreid en luilekker ontbijten in de brasserie of op het terras. Alle gasten zijn het er roerend over eens: het ontbijt in dit vakantieverblijf is lekker, vers, gezond, uitgebreid en ronduit geweldig; om maar een paar adjectieven te noemen. Je wordt hier dan ook verwend op een gevarieerd pallet aan lekker gezond én zoete zondes. Ze doen er hier alles aan om je stevig in de watten te leggen.

Het hoeft daarom ook niet bij een ontbijt te blijven. Ze serveren de hele dag door lekkers. Gaande van huisgemaakte hamburgers, wafels en pannenkoeken, hapjes, pizza’s en nog veel meer. Ook na een fikse wandeling of fietstocht kan je dus meteen je honger en dorst stillen.

Een evenement met overnachting? Of een kookworkshop?

Barbos is ook een uitstekend adres voor kookworkshops, want hier vind je uiteraard een professionele keuken, naast een prima uitgeruste en knappe locatie en een grote private parking. 

Over knappe locaties gesproken, je kan hier ook het evenement organiseren dat jij in gedachten hebt. Een feestje, vergadering of etentje mét overnachting? Prima toch, om dat op deze unieke locatie op touw te zetten! Het is dé manier om zorgeloos en veilig te barbossen. 

Barbossen? Is dat een werkwoord? Bij B&B Barbos wel! Het staat voor bewust kiezen voor ontspanning. En reken maar dat de uitbaters je daar met plezier een handje bij helpen!

Een uitstekende ligging in het Meetjesland

We zouden het haast vergeten, maar B&B Barbos is niet alleen een prima vertrekpunt voor een wandeling of fietstocht in de Lembeekse bossen. Vanuit deze B&B sta je ook op amper een half uurtje rijden in Gent of Knokke. 

Zo liggen niet alleen de bossen, kreken en polders van het Meetjesland aan je voeten, maar bij uitbreiding ook de Belgische kust en cultuurstad Gent. En zelfs Brugge is een leuk alternatief op 40 minuutjes rijden van Barbos. Deze vakantieplek is dan ook de beste manier om cultuur én natuur te combineren tijdens 1 onvergetelijk weekendje. 

Tijd om te genieten bij B&B Barbos!

Ziezo, je zal je vakantie of weekendje weg in het Meetjesland vast bij B&B Barbos willen doorbrengen. Wens je meer informatie? Of wil je reserveren? Surf snel naar de website van de accommodatie voor alle info over prijzen en beschikbaarheden!