B&B De Hostelier

B&B De Hostelier

Tussen de akkers en de velden van Aalter

Aalter
Capaciteit
1 - 6 Personen
Straat + huisnummer
HEKELSTRAAT 3
9910 Aalter
E-mail
Telefoonnummer
093773616
Link

Soms is een B&B veel meer dan een comfortabel bed of een goede uitvalsbasis. Dat is het geval bij Hostelier, een oase van rust in Ursel. 

Onze gasten omschrijven ons hofstedeke – zoals wij het noemen – als een bestemming op zich. Hostelier is een plek waar je jezelf kan zijn en waar je écht tot rust komt.

Welkom bij Hostelier

Onze landelijke B&B wordt omringd door de akkers van Ursel en ligt in de onmiddellijke nabijheid van het Drongengoed. In dit landschapspark van ongeveer 750 hectare kan je jezelf onderdompelen in de natuur – te voet of met de fiets. 

Je bent bij ons niet alleen welkom, je voelt je ook welkom. Bij Hostelier geniet je van een hemelse rust in een warme, met zorg gedecoreerde B&B, op een boogscheut van Gent en Brugge. Hostelier is hét adres voor wie er even ongestoord tussenuit wil en graag geniet van de omgeving en een persoonlijke babbel.

Een hemels ontbijt en fantastische koffie

Tot rust komen en genieten van een lekkere Nespresso? Jawel! Bij Hostelier is dat de standaard. Tast toe.

Naast een uitgebreid ontbijt met veel huisgemaakte en streekproducten geniet je op elk moment ook van uitstekende koffie. Daar zijn al onze gasten het roerend mee eens! Heerlijk, want er gaat werkelijk niets boven een vakkundig gezet kopje koffie – en daar zijn we goed in.

Een deugddoend verblijf gegarandeerd

Een weekendje of midweek de batterijen opladen: wie kijkt daar niet naar uit? Hostelier zorgt voor een kader waarin je break gegarandeerd deugd doet. Je ontspant al van bij je aankomst, want je wordt persoonlijk ontvangen en parkeert veilig je auto op onze parking. 

Vanaf dan staat alles in het teken van jouw ontspanning. Werkelijk alles straalt rust uit: de omgeving, maar ook de B&B zelf .En niet in het minst: ook de eigenaars Ann en Mark, die gastvrijheid in hun genen hebben.

Uitstekende faciliteiten en een toplocatie!

Vanuit B&B Hostelier sta je op een half uurtje aan de kust of in Gent of Brugge. Dat is fantastisch als je weet dat je op die manier niet alleen profiteert van onze groene setting, maar ook van een centrale ligging. En omdat ontspannen vaak ook samengaat met comfort, vind je bij Hostelier ook tal van fijne faciliteiten.

Je kan barbecueën als je wilt, waarna je zalig in de buitenmeubels ploft. Vang een streepje zon op ons zonneterras, spreid je dekentje op onze picknickplaats Of  kies een boek in onze bibliotheek. 

Geweldige faciliteiten

Onze fantastische bedden garanderen je de nachtrust van je leven. In de gedeelde keuken maak je zelf je potje klaar als je dat wilt, maar je kan ook lekker ontspannen in de lounge. De wifi is gratis en de koffiebar staat op elk moment tot je beschikking.

Paardrijden in de buurt kan ook, net als fietsen huren waarmee je de prachtige streek rond Hostelier comfortabel en milieuvriendelijk verkent.

Genieten van het Meetjesland

Hostelier is een op en top Meetjeslandse B&B. Een plek waar je bewust kiest voor een aangenaam en gastvrij verblijf met fietsen, wandelen, gezelligheid en rust. 

Toch zit je hier niet afgesloten van de wereld en liggen cultuursteden Gent en Brugge net niet aan je voeten. Juist daarom is het Meetjesland een goede uitvalsbasis die het beste van twee werelden combineert. En B&B Hostelier heeft dat helemaal begrepen, dat merk je aan alles.

Boek jouw verblijf

Wil je graag komen proeven van onze gastvrijheid? Je bent erg welkom! Informeer even of we nog een kamer vrij hebben.