B&B en vakantiewoning 't Klein Burkelhof

B&B en vakantiewoning 't Klein Burkelhof

Verblijf in een gerenoveerd hoevelandhuis in Maldegem

Maldegem
2 Vakantiehuizen
2 Vakantiehuizen
Capaciteit
1 - 16 Personen
Straat + huisnummer
VAN STRYDONCKLAAN 3 bus a
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
+32 50 71 18 44
Reservation
Online boeken
Link

Vakantie! Het is iets waar we elk jaar opnieuw met zijn allen naar uitkijken. Het is een periode van ontspanning, van tijd doorbrengen met het gezin, van luilekker nietsdoen of genieten van de natuur en cultuur. 

Het is ook het moment bij uitstek voor gesprekken over koetjes en kalfjes, gewoon omdat het kan en mag. En pony’s? Wel, bij ’t Klein Burkelhof zit die kans er dik in! Dit hoevelandhuis bij Maldegem is namelijk een unieke locatie voor een boerderijvakantie in het Meetjesland; een boerderij met koetjes, kalfjes en – jawel – pony’s.

Verrassend gastvrij

’t Klein Burkelhof is een mooi ingericht hoevelandhuis waar je in ruime appartementen of sfeervolle gastenkamers overnacht. Dit is hartje Meetjesland, pal tussen de kunststeden Brugge en Gent. Je bevindt je vlakbij de Damse polders en het krekengebied, op een boogscheut van Zeeuws-Vlaanderen en het Brugse Ommeland. 

Dit is een uitstekende wandel- en fietsstreek, een perfecte plek om je boerderij-skills te testen door mee te helpen op de hoeve. Of gewoon een prachtig en rustig stukje natuur waar het heerlijk relaxen is.

Drie sfeervolle gastenkamers mét ontbijt

In de drie sfeervolle gastenkamers voor 2 personen van ’t Klein Burkelhof in Maldegem voel je je instant op vakantie. De kamers zijn oergezellig en super comfortabel met tv, WiFi, badkamer en toilet.

Elke ochtend worden de gasten verwend met een heerlijk uitgebreid en artisanaal ontbijt aan de aposteltafel voor 14 personen. Je wordt er niet alleen ondergedompeld in een prachtig rustiek interieur – inclusief authentieke eiken balken, geboende zandleem vloertjes en metselwerk in oude steen. Maar je wordt ook warm wakker in een dekentje van échte gastvrijheid. Precies wat je nodig hebt om je dag goed te starten.

Meer ruimte, sfeer én privacy

Kom je met het hele gezin in dit heerlijke vakantieverblijf logeren? Prima idee! Kinderen zijn dol op dieren en dus ook op een vakantie in ’t Klein Burkelhof. In onze appartementen met aparte toegang logeer je comfortabel met een gezin tot 5 personen. 

Elk appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een eigen zonneterras. Verder beschik je over een comfortabel ingerichte keuken met eet- en zithoek met tv. Heb je een kinderbedje nodig? Geen probleem. De uitbaters voorzien het op aanvraag.

Urta, Siska, Renske en Tuur

Logeren op een hoeve heeft zo zijn voordelen. Om te beginnen zit je gegarandeerd in een landelijke en gezonde omgeving. Verder is er elke dag verse melk. Dagvers krijgt hier écht een extra dimensie! Vooral kinderen vinden het fantastisch om de activiteiten op de boerderij van nabij te volgen. 

Helpen mag, maar moet niet. Zo kunnen de uitbaters altijd een helpende hand gebruiken bij het voederen van de dieren of het binnen halen van de koetjes en kalfjes. Maar ook op de tractor is een passagier altijd welkom! Een onvergetelijke ervaring voor de kids!

Een ritje op een Shetland? Ja, graag!

En Urta, Siska, Renske en Tuur? Dat zijn de namen van de pony’s die hier door de weiden huppelen. Ze leven gezellig samen met ezeltje Anna en klein Sheltandertje Boyke, die je met plezier meeneemt voor een ritje binnen de afspanningen.

Boek jouw verblijf bij ’t Klein Burkelhof

Wil je het Meetjesland op een unieke manier komen beleven? Kom dan een weekendje, mid-week of zelfs een long-stay doorbrengen op ’t Klein Burkelhof. Geniet van het ritme van het landelijke leven én van een centrale uitvalsbasis voor je uitstappen. Surf snel naar de website van de accommodatie en check alle info over prijzen en beschikbaarheid.