B&B Little Princess

B&B Little Princess

Omgeven door fiets- en wandelroutes in Aalter

Aalter
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
PRINSENSTRAAT 21
9880 Aalter
E-mail
Telefoonnummer
+32 497 70 16 97
Link

Al bij het ontbijt in de grote, groene tuin, of tijdens de douche in je eigen badkamer, voelt het alsof je omgeven bent door niets dan stille, vredige natuur. Net wat je nodig had.

Duik in de dons

Bed & Breakfast Little Princess laat je heerlijk tot rust komen in een prachtige gerenoveerde hoeve. Twee comfortabele, moderne kamers (een slaapkamer en een woonkamer) staan er voor je klaar. 

Je kan er terecht met twee personen, maar er wordt met veel plezier één of twee kinderbedjes voor je bijgeplaatst. Of je nu een romantisch weekendje weg wilt met z’n tweeën of een actieve trip wilt ondernemen met het hele gezin: hier zit je goed!

Gezellige woonkamer

Langs een buitentrap beland je van het onthaal in de gezellige woonkamer, waar een heerlijke fauteuil je toelacht. Deze kan je desgewenst omvormen tot een slaapbank voor een extra gast. Langs het halletje bereik je de knusse slaapkamer waar je je kan nestelen in de zachte dons van een zalig tweepersoonsbed. Hier vind je ook de private douchekamer met toilet.

Eersteklas ontbijten op het terras

Werp je een blik uit het raam, dan zie je vooral groen. Je baadt in een omgeving van weide, grasland en bos. Snuif de sfeer en de geuren op van ongerepte natuur, en... het net gebakken brood dat de uitbaters voor je klaarzetten.

 De zon schijnt, het ontbijt wordt op het prachtige terras voor je klaargezet. Wakker worden, de koffie en het versgeperste sinaasappelsap wachten op jou! Smeer gerust wat huisbereide confituur op dat kraakverse brood, of proef eens van de boter en kaas die rechtstreeks van de nabijgelegen boerderij voor jou werden opgehaald. 

Kippen en geitjes

Geniet van de vredige rust en stilte die slechts verstoord wordt door het kraken van je broodje, het vrolijke gekakel van de huiskippen en het gemekker van geitjes Marie en Célestine. 

Wat strijkt daar langs je been? B&B-hond Anatole of huiskat Bécassine komen je graag gezelschap houden bij het ontbijt. Een beestige B&B, dat is het minste wat je kan zeggen!

Beperk je schermtijd

De uitbaters van Little Princess willen een vredige plek creëren, badend in het groen. Authenticiteit, warme huiselijkheid en eenvoud staan er centraal. 
Daarom werd er bewust gekozen om geen televisie aan te bieden. Even terug naar de natuur te gaan, de bezoekers laten genieten van de omgeving en de tuin, zonder flitsende beelden en drukte. Ontspannen begint dan ook met even te ontsnappen. En dat is precies wat je hier kan verwachten.

Wat kunnen we gaan doen?

Bed & Breakfast Little Princess bevindt zich langs de prachtige LF-fietsroute (aan nummer 39: Tielt/Eeklo), op het fietsknooppunt nummer 7 (fietsnetwerk Meetjesland) en op een slordige kilometer van een GR-wandelroute (nummer 129 Beernem/Wontergem). 
Dat zijn lang niet je enige opties: de hele omgeving ligt bezaaid met talrijke andere fiets- en wandelroutes. Het Meetjesland, het Brugse Ommeland en verschillende noemenswaardige steden bevinden zich in je onmiddellijke nabijheid. 

Kunst en geschiedenis? Check!

Pik gerust wat kunst, geschiedenis en cultuur mee in Gent, Brugge of Damme, die zich elks op een twintigtal minuutjes rijden van je bevinden. Wil je nog iets verder rijden, dan ben je al gauw in het mondaine Knokke of schitterend Oostende. 

Ook de Nederlandse pareltjes Breskens en Sluis liggen op een dik halfuurtje van je vandaan. Je merkt het: aan gezellige dorpjes, fijne cafeetjes, leuke expo’s en boeiende culturele trips géén gebrek in de wijde omgeving. Hier kan je dan ook voluit relaxen en ontdekken, zoals jij dat wilt.

Sportivo’s aan de macht!

Wat dichterbij deze heerlijke verblijfplaats vind je ook nog een zwembad, een paardenmanège, tennisvelden en een professionele fietsverhuurdienst. Je hoeft dus geen keuze te maken uit de waaier aan sportieve activiteiten – hier kan je ze simpelweg allemaal beleven! Dit verblijf is dan ook absoluut je bezoek waard.

Ervaar het zelf

Wil je zelf het mooie Meetjesland verkennen vanuit de geweldige B&B Little Princess? Boek dan snel jouw verblijf: surf naar de website van de accommodatie voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden.