Biënnale Kunstenfestival Aardenburg

Evenementen
Biënnale Kunstenfestival Aardenburg

Kunstenfestival over de grens heen tot in hartje Middelburg-in-Vlaanderen

Middelburg
Straat + huisnummer
Groene Markt 9a
9990 Middelburg
E-mail
Date_time_range
Van 16-07-2022 tot 04-09-2022
Link

Zaterdag 16 juli tot zondag 4 september - De derde editie van Kunstenfestival Aardenburg, kortweg KFA22, vindt plaats van zaterdag 16 juli tot en met zondag 4 september 2022. 

Samen met een dertigtal kunstenaars onderzoekt curator Benedict Vandaele de uiteenlopende betekenissen van het begrip ‘grens'.

Over grenzen

Met het thema 'Over grenzen' verkent KFA22 geografische, maatschappelijke en artistieke dimensies. De kunstenaars hebben verschillende achtergronden en bevinden zich in verschillende fases van hun artistieke carrière. Gedurende de biënnale is werk te zien op een vijftiental locaties. De ontdekkingstocht vindt niet enkel plaats in Aardenburg (Nederland), er wordt eveneens een brug geslagen met grensdorp Middelburg (België).

Kerken, verlaten huizen, private tuinen

Het kunstparcours brengt de bezoekers op uiteenlopende binnen- en buitenlocaties zoals kerken, verlaten huizen en private tuinen. KFA22 biedt naast beeldende kunst een uitgebreid aanbod aan gesprekken, workshops, muziek, literatuur en activiteiten voor kinderen en jongeren.

Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur, maandag gesloten.