Chaplin

Chaplin

Lievegems genieten

Lievegem
Kamers
2 Kamers
Capacity
6
Adres
GROTE BAAN 240
9920 Lievegem
E-mail
Telefoonnummer
+3292242308
Link

Logies Chaplin is een B&B in Lievegem, bij Gent. Wat je hier vindt is rust, een hartelijke ontvangst en de unieke service die gepaard gaat met bewuste kleinschaligheid. En toch op een steenworp van de Arteveldestad, waar je bakken cultuur en massa’s uitgaansmogelijkheden hebt. 

Je kan dus een weekendje of weekje in de rust perfect combineren met een regelmatig bezoekje in één van de mooiste steden van ons land. Zalige combinatie, toch?

Stijlvol ingericht

De 2 kamers van deze charmante B&B zijn sfeervol ingericht, met warme houttinten. Ze bieden je de ultieme B&B ervaring. Want naast een uitzonderlijk comfort op de kamer, geniet je ook van een buitengewoon ontbijt geserveerd in de artisanale broodjeszaak met tearoom van de eigenaars.

Jawel, dat lees je goed. Je ontbijt ’s ochtends niet in een muf lokaaltje, maar in een gezellig bruisende tearoom. Een geweldig begin van je dag! Maar eerst moet je natuurlijk nog kiezen in welke kamer je de nacht wilt doorbrengen – én wilt wakker worden, natuurlijk!

Kamer Lo – de standaard kamer

In onze standaard kamer, kamer Lo, is het heerlijk thuiskomen na een uitstap, fietstocht of citytrip. Je merkt meteen dat standaard in deze accommodatie al best heel wat luxe inhoudt. Of je voelt meteen dat luxe de standaard is, als je dat verkiest. Kamer Lo is uitgerust met wifi, airco en aparte ruime badkamer met ligbad. Kortom, deze mooie kamer voldoet helemaal aan de hoogste verwachtingen – zelfs al is het de standaardkamer.

Kamer Lieve – de grote kamer

Kamer Lieve heeft hetzelfde warme en luxueuze gevoel van Kamer Lo, maar biedt net dat tikje meer ruimte. Kamer Lieve is uitgerust met wifi, airco en aparte ruime badkamer met inloopdouche.

Een onvergetelijk ontbijt

Bij Logies Chaplin logeer je in de gastenkamers van een artisanale broodjeszaak met tearoom. Je begrijpt dat we er een absolute erezaak van maken om je ’s ochtends te verwennen met een royaal en onvergetelijk ontbijt. Verse producten zijn de norm bij Chaplin en het ontbijt wordt met veel plezier aan je wensen aangepast. Allergieën of speciale verzoekjes? Laat het zeker weten wanneer je reserveert. De uitbaters houden er met plezier rekening mee.

Een perfecte uitvalsbasis voor Gent en Brugge

Dankzij de centrale ligging langs de Grote Baan in Lievegem is deze B&B vlot bereikbaar. De accommodatie beschikt over een privéparking waar je veilig je auto kan parkeren en van waaruit je op amper 10 minuutjes in centrum Gent staat. 

Ook Brugge is trouwens vlot te bereiken en ligt op een luttele 40 minuten rijden. Logies Chaplin verwelkomt daarom net zo vaak koppels als zakenlui die de landelijke rust en de vlotte bereikbaarheid op prijs stellen.

Een duik in het zwembad

Aan het terras achter de B&B is een ruim zwembad. De perfecte plek om na de openingsuren van de zaak een frisse duik te nemen en te ontspannen in een van de zonnebedden. Hier is het heerlijk rustig en volop genieten van de privacy die het terras je biedt. Als je de hele dag bent gaan wandelen of fietsen in de streek, is dit de gedroomde manier om je dagje af te sluiten…

Een toonbeeld van gastvrijheid

Logies Chaplin is een B&B in hart en nieren met eigenaars die weten wat gastvrijheid en een persoonlijke service betekent. Het is een plek waar je écht thuiskomt en waar je – net buiten Gent – kan genieten van de rust van het landelijke Lievegem. 

En over Gent gesproken, wist je dat de eigenaars van Chaplin al bijna 40 jaar een broodjeszaak in hartje Gent hebben? Je mag er met andere woorden zeker van zijn dat niet alleen je broodjes goed gebakken zijn, maar ook dat ze een pak tips hebben om Gent ‘als een local’ te gaan ontdekken.

Boek jouw verblijf!

De twee kamers zijn snel volzet. Neem daarom zeker vooraf contact op om te reserveren. De uitbaters kijken er nu al naar uit om je hartelijk te ontvangen in B&B Logies Chaplin in Lievegem.