Cosy Cott

Cosy Cott

Voel-je-thuis huisje voor 4 gasten

Aalter
Capaciteit
4 Personen
Straat + huisnummer
KLEINE BOSWIJK 2
9880 Aalter
E-mail
Telefoonnummer
+32473586473

Het poëtische Poeke. Dit voel-je-thuis huisje ligt verzonken in een oase van rust, gelegen tussen Gent en Brugge, vlakbij Aalter, Tielt en de Deinse kleine boerendorpjes te ontdekken op een fietstocht in dit glooiende stukje Meetjesland op de rand van de Leiestreek en het Brugse Ommeland.

Je kunt hier met 4 mensen logeren en dat kan zijn voor een fietsvakantie, om te wandelen en te chillen, voor een gedeelde citytrip naar Gent en Brugge of voor een zakelijk verblijf. Cosy Cott ademt gastvrijheid.

Verborgen logeerplek

Cosy Cott is een verborgen logeerplek in het landelijke Poeke. U moet dit dorp kennen vanwege het prachtige Poekekasteel mét wandelpark. Maar ook de Artemeersmolen en het gezellige dorpsplein zijn stukjes Vlaanderen om te koesteren. Probeer eens de Poekekasteel Wandelroute of raadpleeg Routen.be voor de fietsknooppunten. Wandelknooppunten vind je in Bulskampveld, ook niet zo heel ver hier vandaan.

DSC_0569.JPG

Alles aanwezig!

Christophe en Sylvie hebben dit vakantiehuisje eigenhandig volledig gerestaureerd. Er is een open keuken inclusief vaatwas, oven en microgolf, een eetplaats voor 4 personen, een gezellige leefruimte in boho style en twee slaapkamers. Het zuidgerichte terras is omringd door natuur. Er is wifi. Je parkeert aan de woning en er is een fietsenstalling. Raadpleeg zeker ook de tips over lokale eet- en drinkgelegenheden, fiets- en wandelroutes, bezienswaardigheden. Raadpleeg zeker eens hun website www.cosycott.be voor meer details.