Couleurs Devie

Evenementen
Couleurs Devie

Maldegem uit de bol in het Sint-Annapark

Maldegem
Straat + huisnummer
Gidsenlaan
9990 Maldegem
Date_time_range
Van 05-08-2022 tot 05-08-2022
Link

Vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus

Couleurs Devie 2023 belooft een absolute spektakeleditie. Couleurs Devie doet al jaren het St.-Annapark in Maldegem op z’n grondvesten daveren tijdens het eerste weekend van augustus.

Het grootste open air festival van Maldegem  trekt op vrijdag 4 augustus weer alle registers open. Ook de familiedag krijgt een vervolg op zaterdag 5 augustus. Het podium, dat vorig jaar al een echte eyecatcher was, krijgt dit jaar nog een extra upgrade”, weten organisatoren Christophe, Karel en Cédric. 

Verbazen!

“We kunnen op dit moment weinig kwijt over de line-up maar die zal ook dit jaar weer verbazen”, vertelt Cédric. “We mikken eigenlijk op alle leeftijden van jongeren tot iets minder jong. Daarom blijft onze line-up altijd zeer toegankelijk. Al wordt daar dit jaar een korte retroset aan toegevoegd als extra peper en zout.”
Dat de organisatoren het toegankelijk willen houden, blijkt ook uit de toegangsprijs. Op vrijdag betaal je € 25 euro voor een regular ticket. De familiedag op zaterdag blijft gratis. Bovendien stapte de organisatie dit jaar in het systeem van uit-pas zodat er ook op deze manier voordelen aan gekoppeld zijn.

Podium à la Tomorrowland

Het belangrijkste nieuws is echter het decor. De firma achter de podia van Tomorrowland ontwierp vorig jaar het podium voor Couleurs Devie. “Beleving, special effects en decors, daar blinken we in uit. Het St.-Annapark leent zich daar ook optimaal toe. De feeërieke sfeer van het park kan je op geen andere locatie nabootsen. Om te blijven verbazen tillen we het podium nog een niveau hoger. Wat het podium betreft, lopen we dit jaar echt tegen de limieten van wat mogelijk is.” DJ Magik (winnaar van MNM start2DJ 2022 en 2 jaar terug reeds opgepikt door Couleurs Devie) verzorgt dit jaar de vuurwerkshow, het absolute hoogtepunt van de avond. Maar over de andere artiesten, special acts en de absolute headliner, later meer!

Tickets verkrijgbaar online via couleursdevie.events of offline (vanaf 19/6/2023) in Delhaize Maldegem of McDonalds Maldegem.  
 

Marketingcookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren