De zomer van Angär en Cirque Constance 20 jaar

Evenementen
De zomer van Angär en Cirque Constance 20 jaar

Angarde Brouwerijfeesten, LEF-markt, Boerenmarkt, Cirque Constance Festival

Kaprijke
Straat + huisnummer
Plein 1
9970 Kaprijke
Date_time_range
Van 10-06-2023 tot 16-09-2023
Link

Van zaterdag 10 juni tot zaterdag 16 september

Het is moeilijk wijs raken uit het kluwen dat Angär, de bieren van Angärde en het muziekcollectief Cirque Constance in 20 jaar tijd geweven hebben, hier in het Meetjesland en in Kaprijke.

Ze hebben een kei in het water gegooid en de deining is groot, tot op de dag van vandaag. 2023 wordt de zomer van Angär en van Cirque Constance. Alweer.

Hier het Angär-overzicht:

  • Elke zaterdagvoormiddag van 9u30-12u30: Boerenmarkt in de Voorstraat Kaprijke. Hier moet je zeker eens ‘de boerenmarkt’ afstruinen. Laat je er verrassen door de sfeer, door de lokale en faire producten, door een glaasje Angärde, Quin-koffie, brood van Den Bunder, BaaB, Frapa Kaas of andere ‘Eigen Kweek’ en lekkers uit het Meetjesland.
  • Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 september: 20 jaar Cirque Constance Festival met quiz op donderdagavond, metal en een dance-tent op vrijdagavond en een hele dag lokaal en/of bizar muziektalent met een hoek af op het ‘Weiste Festival van Vlaanderen’ op een ‘weidig’ afgelegen terrein in de buurt Stroomstraat/Heinestraat. Met eigen Pieuws!

Check hier het programma van Cirque Constance