Eeksken Feesten

Evenementen
Eeksken Feesten

Leuke festival- en kermisfeer op de grens tussen Lievegem en Evergem

Lovendegem
Straat + huisnummer
Eeksken
9920 Lovendegem
Date_time_range
Van 02-06-2023 tot 04-06-2023
Link

Van vrijdag 2 juni tot zondag 4 juni

Op het Eeksken wordt al 140 jaar gefeest. De bewoners van ’t Eeksken op de grens van Sleidinge en Lovendegem nodigen je uit voor een gevarieerd programma voor jong én oud. 

  • Vrijdag 2 juni - Meteen na de laatste schoolbel kunnen de allerkleinsten zich uitleven op Eeksken Feesten op een heuse after school party met muziek, springkastelen en lekkernijen. ‘s Avonds geniet je bij een cocktail of pintje van concerten van Idealus Maximus, This Can Hurt en U.S.E.
  • Zaterdag 3 juni - Loop mee in de jogging, kom mee krulbollen, waag je kans tijdens het dartstoernooi of kom gewoon al die sportievelingen aanmoedigen. Dansen beschouwen we ook als sporten. Dus zetten we de avond in met optredens van coverbands V!LT en Dhont & the Hitmen. Daarna zorgt DJ Merlo voor een feestje! 
  • Zondag 4 juni – Op zondag kuier je op je gemak langs de kraampjes van de hobby- en rommelmarkt.  En krijgt lokaal talent de kans op het grote podium. Kinderen (-14 jaar) tonen hun talent. En je geniet ook van optredens van Meetjeslandse artiesten Kay Motet, M1TCH & Maxime, Imani en ASAP. Na hun passage in de jury bij de talentenjacht voor kinderen, blijven Margriet en Celien Hermans ook lekker hangen voor een optreden. Coverband The Black Men mag Eeksken Feesten op gepaste wijze afsluiten.

Doorlopend het hele weekend: kermis - zandbak - springkastelen - gezellig terras - streekbieren - cocktailbar…

Meer weten? Ontdek alle details op www.eekskenfeesten.be en volg @EekskenFeesten op Instagram en Facebook