FarmFun in De Waelhoeve Aalter

Ervaringen
FarmFun in De Waelhoeve Aalter

Teambuilding: ont- en inspanning op een verbluffende plek

Aalter
Personen
10 - 220
Straat + huisnummer
Barelstraat 16
9880 Aalter

FarmFun Aalter is dé plek waar je een unieke en stressvrije boerderijervaring kunt beleven. Bij aankomst op onze boerderij zul je meteen merken dat je een bijzondere plek betreedt.

Het erf, de stal en de weides waar onze melkkoeien grazen, vormen een prachtig decor voor een dag vol plezier en ontspanning. Of je nu een teambuilding of een vrijgezellenfeest organiseert, wij hebben alles in huis voor een fantastische tijd!

Fantastische activiteiten op de farm!

Bij FarmFun staat entertainment en plezier voorop. Onze activiteiten zijn gekoppeld aan onze boerderij en bevatten altijd wel een knipoog naar de koeien of de boerderij. Kies bijvoorbeeld voor de Farm Expert Games, Farm Games, Bumperball, huifkartochten of de belevingstocht en beleef een onvergetelijke ervaring. Onze activiteiten omvatten zowel denk- als doe-opdrachten die geschikt zijn voor een divers publiek. Om jouw dag compleet te maken zijn er ook diverse heerlijke FarmFood opties zoals ontbijt, boerenplank, farmburgers, barbecue, frituurwagen en meer.

De Farmfun-boerderij

Op onze boerderij bieden we een ruime parking voor de deur, een gezellige spiksplinternieuwe zaal, een grote nieuwe speelloods en de koeienstal voor de regendagen, een verzorgd sanitair blok met douches en een grote speelweide. Met 150 koeien die gebiologeerd naar je staan te staren tijdens je activiteiten, is er altijd wat te zien en te beleven op onze boerderij.

De Waelhoeve is zo'n mooie plek in Aalter dat er vertoeven alleen al rust geeft.
De mooie gelagzaal van De Waelhoeve in Aalter

Een coole ervaring, met de nadruk op koe

Kortom, bij FarmFun Aalter ben je verzekerd van een ‘koe-le’ ervaring op de gezonde boerenbuiten. Chief Executive Farmers Evelien en Yves staan klaar om van jouw teamevent een onvergetelijke moohment te maken. Kom langs en beleef een onvergetelijke dag in het Meetjesland!