Herbakkersfestival

Evenementen
Herbakkersfestival

Gratis stadsfestival aan de Blokhutten

Eeklo
Straat + huisnummer
Scoutspad
9900 Eeklo
Date_time_range
Van 12-08-2022 tot 14-08-2022
Link

Vr 12 tot zo 14 augustus - Het Herbakkersfestival bestaat al ruim meer dan ezen decennium en heeft zichzelf opgewaardeerd tot hét stadsfestival van Eeklo met een schitterende affiche. En dat wordt geapprecieerd want van de ruime regio komt men er heen.

En je snuift er ook échte Eeklose traditie en sfeer want naast de obligate grote namen kiezen de samenstellers ook steevast voor lokaal talent en typisch Meetjeslandse accenten. Niet te versmaden: metal op vrijdagavond!

Frisse festivalsite

Tijdens het weekend van 12 tot 14 augustus zakken bakken sterkse bands en muzikanten af naar Eeklo. Zij zullen zorgen voor een uitbundige sfeer op de frisse festivalsite (aan de Blokhutten, einde Heldenpark). Op zaterdag en zondag is er ruimte voor pop, rock, hiphop, jazz en meer. Zo zag je er in het verleden al optredens van Ertebrekers, De Mens, CPeX, K’s Choice, Fischer-Z, Yevgueni, 10cc, Dans Dans en Eefje De Visser. Daarbovenop wordt op zondag ook aan de gezinnen met (jonge) kinderen gedacht. Ontdek hier een sfeerbeeld van de vorige editie, nu al weer in 2019....

Meer info?

Ontdek het volledige programma van 2022 en alle praktische info via www.herbakkersfestival.be en kom met buren, vrienden en familie mee ‘herbakken’. 

Organisatie: vzw Bakfiets en muziekclub N9, met de steun van stad Eeklo