Hotel Den Hof

Hotel Den Hof

Gerestaureerd herenhuis in Zelzate

Zelzate
Capaciteit
1 - 87 Personen
Accessibility
Toegankelijkheidslabel A
Straat + huisnummer
STATIONSSTRAAT 22
9060 Zelzate
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 345 60 48
Link

Hier kan je terecht om het mooie Meetjesland te verkennen via verschillende wandel- en fietsroutes die van hieruit door de regio slingeren. Je uitvalsbasis tijdens die tochten? Dat moét wel Hotel Den Hof zijn. Hotel Den Hof telt 36 luxekamers, stuk voor stuk sfeervol en gezellig.

Je kan er mateloos genieten van de prachtige interieurs, smaakvolle ruimtes en alle hedendaagse comfort. Je kan er zowel single, dubbel- als familiekamers reserveren en er worden interessante arrangementen aangeboden.

Ben je ooit al in Zelzate geweest? Dit eigenzinnige stadje in de buurt van Gent is een karaktertje op zichzelf. Geprangd tussen natuur en industrie, heeft het een bijzonder rijke geschiedenis. En Hotel Den Hof met zijn heerlijk groen park. 

De arrangementen van het huis

Bij het Dine, Sleep & Sweet Dreams arrangement krijg je een hotelovernachting, een verrukkelijk driegangenmenu van de chef en een uitgebreid onbijtbuffet. Het Fiets- en Wandelarrangement offreert je eveneens dit alles, aangevuld met een picnic. Je kan dan gratis gebruikmaken van de aanwezige fiets- en wandelkaarten, de overdekte fietsenstalling.

Het City Arrangement biedt je twee overnachtingen zodat je uitgebreid kan gaan citytrippen in de vele naburige steden: Gent, Brugge en/of Knokke. Je geniet van een gastronomisch viergangendiner, een weldadig ontbijtbuffet en een gratis stadsplan of wandelroute. Hou je je weekend liever culinair? Ook die formule wordt je aangeboden.

Fietsen in de buurt? Dat loopt op wieltjes

Hotel Den Hof is een droom voor fervente fietsers en wandelaars, zodat je de prachtige streek kan verkennen op de manier die jij wenst. Er zijn vele fiets- en wandelarrangementen in het Meetjesland, Krekengebied, Waasland en Zeeland. Heel leuke tip vlakbij is bijvoorbeeld Sas-van-Gent met zijn Industrieel Museum Zeeland, waar de industrieel-archelogische geschiedenis van de streek rond het kanaal heel mooi geschetst wordt.

De fietsroutes vertrekken in de directe omgeving van het hotel waar alle wandel- en fietskaarten ter beschikking liggen. Hotel Den Hof werkt nauw samen met Toerisme Meetjesland, waar je een fietsboek kan bestellen. Ben je uitgewandeld of –gefietst? Je kan het Meetjesland ook doorrijden vanop de scooter!

Schoenen aan en trek op verkenning!

Wil je graag een stad bezoeken vanuit deze schitterende uitvalsbasis? Dan heb je de keuze uit Terneuzen aan de Westerschelde, Knokke aan Zee, sfeervol Antwerpen, pittoresk Damme, monumentaal Gent of historisch Brugge. Het Meetjesland is een heerlijke groene gordel met verschillende idyllische plekjes. Ook het provinciaal domein Puyenbroeck ligt niet ver van je verblijf.

Wat dacht je ervan om een plaatselijke brouwerij te bezoeken? Op zaterdag tussen 13u en 16u kan je daarvoor terecht in Brouwerij Broers in de Overslag. In het hotel zelf kan je alvast proeven van verschillende van hun biertjes.

Culinair hoogstandje

Het restaurant van Den Hof staat bekend om zijn eerlijke Belgische keuken waar de patron Dick, zijn zoon Michiel en hun team zorgen voor gastronomie die geschikt is voor elke speciale gelegenheid. Ze doen de klassieke Frans-Belgische keuken eer aan met een hedendaagse toets.

Dagelijks richten ze een à la carte restaurant in met wisselende kaart, aangepast aan het seizoen. Dat betekent natuurlijk ook: dagverse én kraakverse ingrediënten. Bekijk zeker ook eens de indrukwekkende wijnkaart. Dat is een werk van jaren en het resultaat mag er zijn. Tot op vandaag wordt die nog steeds met deskundige zorg aangevuld.

Trendy proeven in The Oak Bar

De eigenaars van Den Hof kwamen enkele jaren geleden op een trip doorheen New York op het idee om hun eigen hippe bar aan hun hotel te koppelen. Ze bezochten in The Big Apple alle nieuwe adresjes en lieten zich inspireren tot het creëren van The Oak Bar. 
Deze heerlijke plek is nog meer trendy dan wat je waar dan ook in Zelzate zal aantreffen.

En je waant je er dan ook eventjes in een chique tent in een wereldstad. Hun team van vriendelijke barmannen en –vrouwen zijn professioneel opgeleid om je de heerlijkste cocktails te bereiden of je te begeleiden bij je keuze voor een drankje. Wijnen, whisky’s, gin-tonics of huisbereide cocktails: slurpen maar.

Kom logeren in Hotel Den Hof

Wil je ook van al dat lekkers proeven én de wijde omgeving verkennen te fiets of te voet? Boek dan nu jouw verblijf bij Hotel Den Hof in Zelzate. Surf naar de website van de accommodatie voor alle informatie over prijzen en beschikbaarheden!