Kaprijke heeft LEF

Evenementen
Kaprijke heeft LEF

Angarde Brouwerijfeesten en LEF-markt

Kaprijke
Straat + huisnummer
Plein 1
9970 Kaprijke
Date_time_range
Van 04-06-2022 tot 05-06-2022
Link

Za 4 juni en zondag 5 juni - Met de lokale foodmarket LEF (Lokaal, Ecologisch en Fair!) willen de ‘lefgozers’ van Angär het Plein van Kaprijke omtoveren tot een creatieve plek. “Lefgozers zijn gepassioneerde makers en creatieve doeners. Ontwerpers, schrijvers en kunstenaars. Kwekers, bakkers en brouwers…

Za 25 juni - Angär is de motor van de jaarlijkse LEF-markt (Lokaal, Ecologisch, Fair), vroeger jaarmarkt, ook in juni.

Brouwerij Angarde 

Angär heeft nu ook zelf een brouwerscollectief uit de grond gestampt en viert de Angarde Brouwerijfeesten op 4 en 5 juni, Kaprijke op zijn kop. 
“Wat de Angär-lefgozers allemaal met elkaar gemeen hebben? Ze hebben lef en steken hun ziel in hun creaties”, vertellen de initiatiefnemers Koen Van Hoecke en Micheline De Kreijger. ‘Wij houden van hun passie, daarom ondersteunen we hen via ons netwerk, onze evenementen en onze website. Door de krachten te bundelen, willen we de lefgozers in contact brengen met hun doelgroep en potentiële consumenten."

Op zaterdag 25 juni organiseert Angär de LEF-markt (Lokaal, Ecologisch, Fair).

Proef hier de Angär-sfeer in het filmpje!

Jaarmarkten en boerenmarkten

Op deze manier werd de traditionele jaarmarkt van Kaprijke omgetoverd tot een vernieuwd concept. In een toffe, gezellige setting op het grasplein van Kaprijke gaat de foodmarket door van lokale producenten en een creatieve LEF-markt.

Extra tip: elke zaterdag Boerenmarkt Kaprijke van 9u30 tot 12u30. Het hele jaar door.