Met ‘Het Treintje’ door het Meetjesland

Ervaringen
Met ‘Het Treintje’ door het Meetjesland

Een leuke manier om de streek in groep te verkennen

Moerkerke
Personen
15 - 54
Straat + huisnummer
Middelburgsesteenweg 33
8340 Moerkerke
E-mail
Telefoonnummer
+32 479 81 32 08
Link

Het Treintje is een toeristische attractie die, op maat, heel leuke tochten door het Meetjesland kan organiseren. Af en toe zie je Het treintje wel eens dolen door het Meetjesland, langs de Boerekreek of één van onze prachtige kanalen, de Stinker of de Blinker.

Met een groep vrienden of familie is dit alleszins een prachtige manier om ons uitgestrekte polder- en bossenlandschap op een dag of een halve dag te leren kennen. En ondertussen geen zorgen over de organisatie, Lieve zorgt voor alles.

U kunt Het Treintje afhuren voor het maken van rondritten in de prachtige streek van het Meetjesland. Zowel voor groepen, verenigingen of families.  Iedereen kan mee, zelfs de bewoners van woon en zorgcentrums. “Er wordt dan ook graag rekening gehouden met uw eigen wensen  om met uw groep iets te beleven in het Meetjesland, dan zitten wij graag met u rond de tafel. Samen maken we er iets moois van!”, aldus Lieve Noë van Het Treintje.

Leuke ideeën op maat voor elk wat wils

Rondritten kunnen vertrekken uit het Canada-Poland Museum, je kunt gaan voor  voor een ‘Sneukel-en-Smokkel-Tour’. Op zoek naar mooie waterwegen, kanalen en kreken, want je komt ze hier in het Meetjesland overal tegen. Of voor een ‘Knabbel-en-Babbel-Tour’ : laat je door ons verwennen en leer de streek rond Maldegem beter kennen, door onze vele verhalen waarin we jullie laten verdwalen….. Bent u met een kleine groep, dan is deze locomotief trein zeker iets voor jullie! Deze trein is niet beschikbaar tijdens de Paasvakantie, juli en augustus. 

TreintjeaanCandamuseum.jpg

Battle Field Tour

Een ander ideetje is de Battle Field Tour : een Canadese soldaat vertelt. Nee, geen geschiedenisles onderweg maar een interessante levensles, dit vertellen wij u onderweg over de Canadese soldaat en zijn lijdensweg. 

Capaciteit : 54 personen. Mogelijkheid om 9 vaste rolwagens mee te nemen. Verschillende combinaties zijn mogelijk. Prijzen op aanvraag.