Rijvers Festival

Evenementen
Rijvers Festival

Het meest magische muziekfeest van Vlaanderen

Zomergem
Straat + huisnummer
Rijvers
9930 Zomergem
Date_time_range
Van 11-08-2023 tot 14-08-2023
Link

Van vrijdag 11 augustus tot maandag 14 augustus

Rijvers Festival is het "snelst groeiende" festival én het "meest magische" festival in Vlaanderen. De vijfde editie, in 2022, trok maar liefst 35.000 bezoekers.

Het vindt plaats op een prachtig natuurdomein in Lievegem, tussen Gent en Brugge. De eerste namen zijn opnieuw veelbelovend: met onder meer Bart Peeters, Intergalactic Lovers, Camille, Omdat Het Kan soundsystem ft. Average Rob, Metejoor, Flemming, Flip Kowlier en veel meer…

Voor het hele gezin

Ook aan de kleinsten en jongeren wordt gedacht met  #LikeMe, K3, Kaatje en nog veel anderen. Op de nu al legendarische Tik-Tok stage kan je Celine Dept, Stien Edlund, en een heleboel andere online helden of BV’s ontmoeten. Uiteraard worden ook de stevige beats niet vergeten met top dj’s zoals Amber Broos, Cherry Moon Trax, Yves Deruyter, … op de affiche. Het festival vindt plaats op een paradijselijk domein, waar je van de ene verrassing in de andere valt, boordevol animatie en beleving.

Groeien!

Rijvers Festival - dit jaar op vrijdag 11, zaterdag 12, zondag 13 augustus èn maandag 14 augustus - is het festival, voor de hele familie. Het wil ook dit jaar nog stevig groeien. Qua toeschouwers natuurlijk. Maar ook qua artiesten: ze tekenen voor grote namen in élk genre en voor elk publiek. En al zeker qua verrassingen op  het paradijselijke natuurdomein, inclusief camping.  Dat alles maakt Rijvers Festival uniek in Vlaanderen. Met garantie op vier dagen lang pure magie. Vier podia, meer dan 100 artiesten!

Overzicht van het Rijvers Festival-programma:

  • Vrijdag 11 augustus, 17u tot 2u: Metejoor, Flip Kowlier, Amber Broos, Regi Live,...
  • Zaterdag 12 augustus, 12u tot 2u: #LikeMe, Camille, Intergalactic Lovers, Bart Peeters, OHKS ft Average Rob,…
  • Zondag 13 augustus, 12u tot 2u: Pommelien, Kaatje, Yves Deruyter, Guy Swinnen Band, Celine Dept,..
  • Maandag 14 augustus, 12u tot 2u: Dylan Haegens, K3, Flamming, Chery Moon Traxx,…

Locatie: festivalterrein Rijvers in Lievegem 

Website/Tickets: www.rijversfestival.be