't Heerenhuys Eeklo

't Heerenhuys Eeklo

In warme handen en in het centrum van een bruisende stad

Eeklo
Kamers
2 Kamers
Straat + huisnummer
Kerkstraat 22
9900 Eeklo
E-mail
Telefoonnummer
0032497618204

In een oud burgerhuis vlakbij de centrale markt van het verhalenrijke en sfeervolle textielstadje Eeklo leer je Jacques Cleppe en zijn gezin kennen. Je komt er in een warm nest terecht in een stijlvolle locatie met twee gastenkamers die met smaak zijn ingericht. Leer deze aanrader beter kennen!

B&B ‘t Heerenhuys Eeklo ontvangt mensen uit alle windstreken en bevindt zich in een oude stijlvolle en volledig gerenoveerde woning. De B&B heeft 2 gastenkamers ('de Heerenkamer' en 'de Loft') die ruim en gezellig zijn ingericht met veel comfort.

‘De Heerenkamer’ en ‘De Loft’

‘De Heerenkamer’ is voorzien voor twee personen. Voor een gezin of vriendengroep kan er bijkomend een kamer worden vrijgemaakt. Dus dit kan uitgebreid worden naar vier personen. Alle comfort is aanwezig. Daarnaast is er ook ‘De Loft’, de erg ruime gerenoveerde vleugel die drie gasten kan herbergen. De gasten beschikken over een terras met tuinmeubelen. Hier kan u relaxen, een boek lezen, lekker ontbijten, een drankje nuttigen. Gasten die in ’t Heerenhuys Eeklo verblijven, beschikken op wandelafstand over een veilige privé-garage die afgesloten kan worden. Er wordt een gevarieerd ontbijt aangeboden. Gasten beschikken over een privé-parking. Wij zijn Covid-proof. Bij een verblijf van meer dan twee nachten krijg je 10% korting.

Cultuur in de eigen stad of de omgeving

Eeklo is de hoofdstad van het Meetjesland en ligt ideaal gelegen voor culturele uitstappen. De steden Brugge, Gent, Knokke, Damme en Antwerpen liggen dichtbij. Net over de grens ligt het gezellige stadje Sluis, de Noordzee ligt erg dichtbij met kustplaatsen als Cadzand en Retranchement. Eeklo ligt ideaal om te fietsen of te wandelen. Het Krekengebied, het Leen, Drongengoed en de Lieve: het zijn natuurgebieden die bewegwijzerd zijn via knooppunten en die als een klavertje vier om het centrale Eeklo liggen. We vermelden hierbij ook graag de Huysmanhoeve, op een tweetal kilometer van ’t Heerenhuys. In Eeklo zelf kan je naar Cultuurcentrum De Herbakker of naar Muziekclub N9 voor leuke concerten en knap theater. 

Knap interieur in 't Heerenhuys, hartje Eeklo
Ruime kamers in 't Heerenhuys Eeklo

Hart van de stad met Unesco-Belfort

De centrale Markt van Eeklo ligt op een boogscheut. Het belfort (Unesco erfgoed), het neo-gotische stadhuis en de imposante Sint-Vincentiuskerk maken deel uit van de oude stadskern. Aan de Sint-Vincentiuskerk vind je het beeldje van Tamboer, hij was een vat vol Meetjeslandse verhalen en een legendarische liedjesdichter. Uw gastheer Jacques Cleppe kan er ook wat van. Zijn kennis van Meetjeslandse verhalen en plekjes is onuitputtelijk. 

In herinnering van Michael

Heb je een zware visuele handicap? De familie Cleppe helpt, vertroetelt. Zij hebben daar aandacht voor vanwege de visuele handicap waar hun dierbare zoon Michael ook mee kampte. Michael is overleden en in dierbare herinnering aan hun zoon willen ze hiervoor extra inspanningen doen. Neem dus gerust contact op. Welkom is nog extra welkom als het gaat om mensen die een visuele beperking hebben.

Boek nu

Je hoort het in ’t Heerenhuys kom je in een warm nest terecht. Laat je zorgen los en boek nu in hartje Eeklo, hartje Meetjesland.