Vakantiewoning Landhuis De Zonnebrug

Vakantiewoning Landhuis De Zonnebrug

Logeer in landelijke stijl in Sint-Laureins

Sint-Laureins
Capaciteit
1 - 10 Personen
Straat + huisnummer
BEOOSTEREEDEPOLDERDIJK 6
9982 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
+32473803113
Reservation
Online boeken
Link

B&B en vakantiehuis De Zonnebrug is een authentiek gerenoveerde dijkhoeve, gelegen in het gehucht 'De Zonne' in Sint-Laureins.

De hoeve ligt op de historische Graafjansdijk en vlakbij de Zonnebrug die over het Leopoldskanaal ligt. We gaan dit niet gauw zeggen maar dit is werkelijk een stukje paradijs...

Landelijk en rustig

De Zonnebrug is een luxe vakantieverblijf dat plaats biedt aan 2 tot 8 personen. Het landhuis is landelijk gelegen en rustig.  Het is er zeer stijlvol ingericht en comfortabel uitgerust met oog voor het kleinste detail. Er is een gezellige eetkamer met een compleet uitgeruste keuken met kookeiland en vaatwas, barbecue. Wifi aanwezig.

Plaats voor 6 personen

Het landhuis biedt plaats aan 6 personen en heeft op de eerste verdieping 3 ruime tweepersoonskamers. Elke kamer heeft een individuele badkamer met bad en / of douche en toilet. Er kunnen maximaal 2 kinderbedjes bijgeplaatst worden op de kamers.

Aan een natuurgebied

Je logeert eigenlijk in fantastisch natuurgebied. Je hebt vlakbij de Bentillekreek liggen, één van de minder bekende kreken in het Meetjesland met een zandige bodem. Het is de meest zuidelijke  van alle kreken. Aan de andere kant van het Leopoldskanaal ligt dan weer de 'staart' van de zes kilometer lange Boerekreek, de langste van alle Meetjeslandse kreken. De dijkhoeve maakt deel uit van de lange en boeiende ontwikkelingsgeschiedenis van dit stukje krekengebied. De historische Graafjansdijk doorsnijdt er het landschap en draagt de naam van 'Jan zonder Vrees', een naam die doet dromen.

Op weg met de fiets of op de wandelknooppunten

Zowel de fiets- als de wandelknooppunten passeren over De Zonnebrug dus van daar kan je in de vier windrichtingen uw tocht uitstippelen. En de Belgisch-Nederlandse grens vlakbij hoeft geen beletsel te zijn want zowel de fiets- als de wandelknooppunten lopen in Nederland gewoon verder, alleen de bewegwijzering is een klein beetje anders. Sluis, Oostburg, Aardenburg, Boekhoute en Waterlandkerkje liggen vlakbij en zijn een bezoek meer dan waard. U kan ook met de veerboot de oversteek maken van Breskens naar Vlissingen over de Westerschelde om een bezoek te brengen aan Middelburg en het Veerse meer.

Boek uw verblijf in De Zonnebrug

De Zonnebrug heeft verschillende arrangementen op de website staan. Vraag ernaar en boek zo snel mogelijk!