Vakantiewoning 't Staaksken

Vakantiewoning 't Staaksken

Jouw vakantiebungalow met privé vijver in Assenede

Assenede
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
Staakstraat 138
9960 Assenede
E-mail
Telefoonnummer
0486448481
Link

Vakantiebungalow ’t Staaksken in Assenede is een plaats waar je je thuis voelt. Dit eilandje van groen en rust ligt pal in het krekengebied van het Meetjesland. In dit paradijs voor fietsers, wandelaars en hengelaars kom je als vanzelf tot rust. De grote natuurtuin van 2.500 m2 mét privé vijver nodigt uit om te relaxen op een van de vele zuidelijk gerichte terrassen.

De luxe van rust en een groene setting

Sommige dingen zijn van een onschatbare waarde. Dat is precies wat je ervaart als je logeert in viersterren vakantiebungalow ’t Staaksken. En dan hebben we het zelfs niet over de charmant ingerichte en ruime bungalow van 220m2 zélf. Want we vertellen je zo meteen meer over het comfort dat je binnen ervaart. 

Neen, de échte luxe is de unieke locatie van ’t Staaksken, op 500 meter van het Zeeuws-Vlaamse "Sas van Gent". Dat is een pittoresk en charmant dorpje, aanlokkelijk voor toeristen met zijn mooie oude jachthaven en kanaaleiland met olympisch openlucht zwembad. Maar wat de echte troef is van deze accommodatie, is vast en zeker het panoramisch uitzicht vanuit de bungalow.

Charmant  logeren in één van de oudste dorpen van Vlaanderen

Wist je dat Assenede een van de oudste dorpen van Vlaanderen is? Die authenticiteit voel je, ook in vakantiebungalow ’t Staaksken. 

Deze rookvrije bungalow voor 4 personen heeft 2 slaapkamers met hoogwaardige bedden. Want na een heerlijk dagje ontspannen, fietsen of wandelen in deze magnifiek mooie regio, wil je uiteraard ook lekker slapen! Verder geniet je zonder twijfel van de volledig ingerichte keuken, de badkamer met regendouche en de lichte leefruimte met Bose Home Cinema én een heuse bibliotheek.

Genieten van groen, strand of historische steden

Ontspannen betekent voor iedereen iets anders. De een wil het liefst luilekker van het uitzicht genieten met een goed boek, de ander gaat graag gastronomisch tafelen in de buurt. Ook vaak op het verlanglijstje: uitwaaien aan het Noordzee- of Scheldestrand, fietsen, wandelen of een dagje citytrippen naar Gent, Brugge, Damme, Antwerpen, Hulst, het Nederlandse Middelburg, Sas-van-Gent met zijn Industrieel Museum Zeeland of Terneuzen met zijn mooie Schelde-promenade, de ideale plek om schepen te spotten op de druk bevaren Westerschelde.

Verblijven in ’t Staaksken maakt het mogelijk, terwijl je tussendoor nog tijd hebt om gewoon wat te suffen op het houten terras bij je eigen privévijver. En over vijvers gesproken… Voor eigen fietsen is een garage ter beschikking. Nu houdt niets je nog tegen om het Meetjesland onveilig te maken op twee wielen!

Vakantiewoning op een prachtige plek

De grote wilde natuurtuin met waterpartij en panoramisch zicht over de omliggende velden, is een behoorlijk enig pareltje in de buurt. Je merkt dat het met zorg wordt onderhouden en doordacht is aangelegd. Maar het is evengoed bijzonder om vanuit je vakantieverblijf te voet de grens met Nederland over te steken. Zeker als je dat ook meteen naar een pittoresk en historisch stadje in Zeeuws-Vlaanderen brengt. Want hoe anders kunnen we Sas van Gent omschrijven?

Ben je in gedachten al je dagen aan het inplannen? De uitbaters van de charmevolle viersterren vakantiewoning helpen je graag met advies en toeristische informatie over het Meetjesland en daarbuiten. Een ding is alvast zeker: je gaat met een fris hoofd en helemaal ontspannen weer naar huis. Batterijen opgeladen, missie volbracht!

Ga zelf logeren in ’t Staaksken in Assenede

Urenlang dwalen in de Asseneedse en Zeeuwse polders of langs de kreken, lekker fietsen in het mooie Meetjesland of simpelweg ontspannen in de heerlijk ingerichte vakantiewoning? Kies zelf hoe jij jouw vakantie doorbrengt in deze fijne B&B.

Ons verblijf is GLTB/Holebi-vriendelijk (internationale award gewonnen 2017/2018). Boek nu jouw verblijf in ’t Staaksken. Surf naar de website van de accommodatie voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden.