Zomerfeest Ertvelde

Evenementen
Zomerfeest Ertvelde

Ertveldenaren duiken samen de zomer in

Ertvelde
Straat + huisnummer
Lindenlaan 35
9940 Ertvelde
E-mail
Date_time_range
Van 07-07-2023 tot 10-07-2023

Van vrijdag 7 juli tot maandag 10 juli

Het eerste weekend van juli heeft een vaste plek op de kalender van Ertvelde, dan is er Zomerfeest. Al meer dan 55 jaar duiken Ertveldenaren samen de zomer in met optredens, creatieve acts, kinderanimatie en gezellig eten en drinken. 

Het Zomerfeest is overigens meer dan pure fun. Het gaat over samen dorp maken, over mensen weerzien en nieuwe mensen ontmoeten, over kleur geven en samen fier zijn op ons eigen stipje op deze aardbol.

Het Goede Doel

Het zomerfeest ontstond vanuit de noodzaak om geld in het laatje te brengen voor investeringen in de vrije basisschool en het parochiecentrum van Ertvelde. Ondertussen heeft de vzw VIVA Ertvelde die het Zomerfeest organiseert, het oogmerk verruimd en worden met de opbrengst ook andere sociale en culturele projecten in Ertvelde ondersteund. 

Agenda

Dit jaar gaan de feesten door van vrijdag 7 juli tot en met maandag 10 juli 2023, met de gekende succesnummers, maar alweer een aantal nieuwigheden:

  • Vrijdag 7 juli: Zomerquiz
  • Zaterdag 8 juli: puur muziek met De Jartellen en Mother Mercury;
  • Zondag 9 juli: familiedag met Stars in Town (Kids-talentenshow), Singing Masks, Aaron Blommaert met live band
  • Maandag 10 juli: Après-ski met Glenn Thienpondt, Johan Veugelers en Yves Segers.
  • Doorlopend: barbecue, bar soleil, kinderanimatie, Win je Rijk, Expo Pink Floyd@Earthfield (1968), pop up Escape Room ‘Backstage’ en ander leuks!

Feestcampus: Lindenlaan 35, Ertvelde

Bezoek onze website voor de laatste details over het programma: www.zomerfeestertvelde.be