Vakantiewoning Boekhoutedorp20

Vakantiewoning Boekhoutedorp20

Vakantiewoning in een vissersdorp zonder haven

Assenede
Straat + huisnummer
BOEKHOUTEDORP 20
9961 Assenede
E-mail

Klinkt het wat vreemd? Een vakantiewoning in een vissersdorp zonder haven? Toch is dat precies waar Boekhoutedorp20 gelegen is. Welkom in deze uitstekende vakantiewoning, gelegen langs de kerkweg, in hartje Boekhoute. Een uiterst charmant dorpje in het hart van het Meetjesland. Een pittoresk decor voor jouw weekendje weg met je partner, met de hele familie of een groepje vrienden.

Vlakbij het vakantiehuis vind je ook een vissersboot, pal op het marktplein van het dorp. Want Boekhoute is niet alleen charmant, het is ook trots op de visserstraditie van weleer en dan is zo’n vissersboot in het dorp een leuke toets.

Kindvriendelijk vakantiehuis in het Meetjesland

Het Meetjesland verkennen met het hele gezin? Vanuit een vakantiehuis waar ook je kinderen zich geen moment vervelen? In Boekhoutedorp20 lukt dat moeiteloos! Sterker nog, je kinderen kunnen er naar hartenlust en veilig spelen met gezelschapsspelen, boekjes, een poppenkast en drie- en vierwielers op kindermaat. In de kinderslaapkamer in pastelkleuren en vintagelook voelt je kroost zich meteen thuis! Als het zonnetje schijnt, kan je ze bovendien zorgeloos en urenlang loslaten in de omheinde tuin.

En als ouder kan je met een gerust hart even uitblazen of koken, want er is een kinderstoel (triptrap) voorzien. In de keuken staat een oude schoollessenaar waaraan de kids zich kunnen uitleven terwijl jij kookt.

Ruimte én charme, want je bent op vakantie!

Vakantiehuis Boekhoutedorp20 heeft 3 slaapkamers, waarvan twee met een dubbel bed. Je logeert hier comfortabel met 6 personen, zeker als je weet dat je ook over twee badkamers beschikt. Zo vermijd je zonder problemen die vervelende sanitaire ochtendfiles. 

In de woning is TV en internet (wifi) aanwezig. Ideaal om even uit te puffen na een stevige wandeling of fietstocht. Of gewoon, voor wanneer het regent!

De wijde wereld in: het Meetjesland en omstreken verkennen

Aan de vakantiewoning is een afgesloten tuin. Dat is prima om wat te ontspannen ter plekke of om de kids even in los te laten – kwestie van die overtollige energie wat te laten uitwerken. Maar vroeg of laat wil je vast ook van de mooie omgeving gaan genieten. Je kan er zelfstandig op uit trekken voor een flinke wandeling of fietstocht langs een van de vele paden en routes van het Meetjesland.  Het aanbod is immers ontzettend uitgebreid en je kan hier uren verdwalen in de velden, wegeltjes en groene landschappen.

Hou je eerder van wat extra duiding? Kijk dan eens naar de wandelingen onder begeleiding van een professionele gids, die georganiseerd worden door de Meetjeslandse Gidsen. Er is er eentje speciaal rond het dorp zelf. Tijdens deze wandeling van 2,5 km in een unieke natuurlijke omgeving vertelt een gids je alles over de verloren gegane havens en de strijd van de vissers tegen natuur en zee.

Mosselen in Philippine? Of toch maar Gent of Brugge?

In Boekhoute zit je vlakbij de Nederlandse grens en op een boogscheut van Philippine met zijn legendarische mosselrestaurants. Uiteraard vind je ook in het dorp zelf een paar leuke terrasjes. En als je niet aan de roeping van de stad kan weerstaan, sta je op minder dan een half uurtje rijden in Gent of Brugge. 

Voel je liever het zand kriebelen tussen je tenen? Aan jou de keuze, want Boekhoutedorp20 ligt op slechts 40 km van het mondaine Knokke en amper 24 km van het Nederlandse Breskens. Je kan dus gerust de zuivere zuurstofrijke lucht van de Noordzee gaan opsnuiven tijdens je trip naar het Meetjesland!

Kom lekker uitwaaien in Boekhoutedorp20

Wil je er graag even met het hele gezin tussenuit? Kom uitwaaien in vakantiewoning Boekhoutedorp20, in de schaduw van het kasteel in hartje Boekhoute. Informeer vandaag nog naar onze beschikbare dagen.