Vakantiewoning Chez Maintje

Vakantiewoning Chez Maintje

Verblijf in koloniale stijl in Assenede

Assenede
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
HOOGHOFSTRAAT 1
9968 Assenede
E-mail
Telefoonnummer
093108012
Reservation
Online boeken
Link

Een vakantiehuis waar je je onmiddellijk helemaal thuis voelt en het je werkelijk aan niets ontbreekt? Dan moét je een verblijf boeken bij Chez Maintje in Bassevelde! Wie hier logeert is telkens opnieuw onder de indruk van het comfort en de hoge afwerkingsgraad van dit vakantiehuis. 

Alles straalt hier rust en ontspanning uit, maar ook oog voor detail en warmte. Het gebruik van zachte kleuren en edele materialen past bij de landelijke, groene omgeving van het huis. Dit is een plek waar je met plezier thuis komt tijdens een weekendje of een weekje weg. 

Het Meetjesland verkennen, citytrippen of gewoon genieten?

Het Meetjesland sméékt om verkend te worden op twee wielen. Bij Chez Maintje staan dan ook gratis fietsen tot je beschikking. Probeer maar eens aan de verleiding te weerstaan om ze ook effectief te gebruiken! De pittoreske ligging van dit vakantiehuis is één adembenemende uitnodiging tot wandelen en fietsen. Je kan natuurlijk vanuit je luie zetel in de woning het vlakke en groene kreken- en polderlandschap bewonderen. Maar aan de lokroep van een verkwikkende fietstocht is toch moeilijk te weerstaan.

Beleef het in de buurt

Net iets verderop – maar misschien nét buiten fietsafstand – ga je uitwaaien aan de kust, op de dijk van Knokke. Je dompelt je onder in de romantiek van Brugge of ervaart je de culturele vibes van Gent.

Kwam je vooral naar Bassevelde om uit te blazen? Dan vind je in deze vakantiewoning alles wat je nodig hebt – van een tuin waarin het heerlijk toeven is tot barbecuevoorzieningen of audiovisueel entertainment. Of je nu onderuit wilt zakken, culinair wilt ontspannen of die filmachterstand wilt inhalen: vakantie in Chez Maintje is altijd genieten!

Een droom van een vakantiehuis, zelfs voor amateurkoks

Bij Chez Maintje hoef je niet te vrezen voor compromissen in de keuken. De prachtige keuken van dit vakantiehuis is ultra-compleet ingericht. 

Als je ter ontspanning graag wat kokkerelt, dan voel je je hier zonder twijfel de koning te rijk. Even geen zin om te koken? Geen probleem, je vindt op wandelafstand een paar leuke adresjes waar je lekker kan ontspannen.

Chez Maintje in een notendop

Wat mag je behalve een uitstekende en rustige groene ligging nog van deze vakantiewoning verwachten? Chez Maintje heeft twee slaapkamers voor in totaal 4 personen. Verder beschik je over een ruime en goed uitgeruste badkamer, inclusief handdoeken en toiletartikelen. Je hoeft dus helemaal nergens aan te denken wanneer je jouw koffers pakt.

Daarnaast is er een flatscreen-tv met streamingdiensten, een Blu-Ray- en een Dvd-speler, bordspellen, boeken, een open haard en Wifi – om maar enkele faciliteiten te noemen. De lijst is quasi eindeloos, want het idee is dat je hier zalig ontspant – op elk moment van de dag, wat je ook aan het doen bent. Ook over parkeerplaats hoef je je geen zorgen te maken, want er is ruim voldoende plaats om je wagen veilig voor de deur te parkeren.

Puur comfort

Comfort betekent bij Chez Maintje niet alleen het gebruik maken van goede voorzieningen. Het is vooral het gevoel hebben dat er écht geluisterd wordt naar je wensen. Heb je graag dat de verwarming aanstaat bij aankomst? Geregeld! Shampoo vergeten? Geen probleem, want dat is er al voorzien! Fiets- en wandelkaarten nodig? Ze liggen voor je klaar! Feel good is hier de standaard. En bij voorkeur begint dat al vanaf het moment dat je geboekt hebt.

Boek jouw verblijf

En nu we het er toch over hebben, wil je graag van de gastvrijheid in Chez Maintje komen proeven en het Meetjesland verkennen, dan vertellen de uitbaters je graag op welke dagen de vakantiewoning in Bassevelde nog beschikbaar is. Surf naar de website en boek je verblijf!