Camping Malpertuus

Camping Malpertuus

Aan de rand van de Lembeekse Bossen in Kaprijke

Kaprijke
20 Kampeerplaatsen
20 Kampeerplaatsen
Straat + huisnummer
Tragelstraat 12
9971 Kaprijke
E-mail
Telefoonnummer
0468184196
Link

Camping Malpertuus aan de rand van de Lembeekse Bossen is al vele jaren een klassieker en in handen van de Vlaamse Kampeertoeristen.

Oase

Het is een oase van rust en populair bij reizigers die graag in de buurt van Gent en Brugge willen zitten en er voor hetzelfde geld de fietsregio Meetjesland bij leren kennen. De Lembeekse Bossen, op de zandrug tussen Eeklo en Zelzate, zijn echt een verademing voor wandelaars. Je kunt er genieten van het wandelnetwerk Meetjeslandse Bossen.

Welkom op fietsknooppunt 78

De camping ligt niet vlakbij een fietsknooppunt, maar zelfs óp een fietsknooppunt. Jawel! Op deze camping vertrekt je fietstocht letterlijk vanaf je tent of caravan. 

De fietsnetwerkkaart Meetjesland is te koop aan de receptie. Maar ook als je eerder van wandelen houdt, is dit een gedroomde vakantieplek. De streek is uitzonderlijk mooi, met de natuur in een glansrol in het bos én daarbuiten. Want het Meetjesland is ook gekend voor de uitgestrekte polders en kreken. 

Ook de stad roept, als je er zin in hebt

Brugge, Gent, Eeklo, Zelzate en de grens met Zeeuws-Vlaanderen liggen allemaal in een straal van ongeveer 25 km. Keuze te over dus als je je graag ook eens onderdompelt in de gezellige drukte van de stad. 

En uitwaaien kan ook aan de Belgische kust, die je op amper 50 km van Camping Malpertuus vindt. Op een goed half uurtje rijden liggen de zandstranden en duinen op je te wachten. Nu nog een ijsje en het vakantiegevoel is compleet!

Een droom voor kinderen

Heb je het thuis vaak moeilijk om je kinderen buiten te laten spelen? Niet op Camping Malpertuus! Hier leven je kids zich uit op het speelplein en ravotten ze in de bossen tot ze er net niet bij neervallen. 

Gezonde lucht en beweging troef! Neem het van ons aan, voor kinderen is kamperen een groot avontuur! Er is simpelweg niks leuker dan ’s ochtends de tent uit wippen en meteen het gras inrollen voor een dagje speelplezier met de vriendjes, toch?

Het jaar rond open – want het Meetjesland is altijd interessant

Kamperen in de winter of vakantie vieren in de zomer? Je kan het hele jaar door op Camping Malpertuus terecht. Op het kampeerterrein geniet je van ruime staanplaatsen in het groen, met stroomaansluiting en drinkbaar water. 

Zelfs douchen is op deze camping absoluut geen opgave. Vergeet koude rillingen bij het verlaten van je hokje. De sanitaire blokken van Camping Malpertuus zijn verwarmd, en uiteraard is er ook warm water genoeg in de douches. De lavabo’s met warm en koud water staan in afzonderlijke ruimtes, net als de toiletten, wasmachine en droogkast. Je komt hier werkelijk niets te kort. 

Culinair genieten in het Meetjesland

Tijdens het hoogseizoen is de cafetaria op Camping Malpertuus alle dagen open. Buiten het seizoen kan je er enkel tijdens het weekend terecht. Maar ook dan: geen nood, er zijn talloze eetgelegenheden in de buurt. 

Of je nu een grote honger hebt of eerder zin in een kleine snack: in deze streek vind je voortreffelijke adresjes voor zowel een lekkere pannenkoek als voor culinaire hoogstandjes. Dus als je er geen zin in hebt, hoef je tijdens je vakantie helemaal niet te koken. De medewerkers van de camping geven je aan de receptie met plezier een paar insider tips. Zo vind je in geen tijd de beste adresjes voor jouw smaakpapillen. 

En dan nu: kamperen! Boek je verblijf!

Heb je nood aan het vakantie of een weekendje weg in het groen? Camping Malpertuus in Lembeke is het hele jaar door geopend en een prima uitvalsbasis om het Meetjesland te verkennen.
Neem contact op om je staanplaats te reserveren of voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden!