Hotel Prélude

Hotel Prélude

Gelegen in de directe omgeving van het Dringengoedbos in Aalter

Aalter
Capaciteit
1 - 26 Personen
Straat + huisnummer
KNOKKEBAAN 59
9910 Aalter
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 374 32 34
Reservation
Online boeken
Link

De 11 luxueuze kamers van Hotel Prélude zijn ingericht met de focus op sfeer én comfort. Geniet van de natuurlijke warmte van hout en zachte, landelijke tinten die zorgen voor een stijlvolle toets. Dit is een plek waar je tot rust komt en waar jij je thuis voelt. In je kamer vind je onder andere een goed uitgeruste badkamer met douche – én een apart toilet. Je hoeft je haardroger of handdoeken niet in te pakken, die voorzien wij.

Neem een drankje uit de minibar, berg je spullen veilig op in de safe, breng de kamer op temperatuur met de airco en plof zalig voor de televisie na een dagje in het Meetjesland. De wifi is gratis en ook een telefoontoestel op je kamer is voorzien. Je merkt het, comfort staat voorop! Zo wordt jouw verblijf een échte beleving.

Genieten van streekbieren in onze gezellige bar

Staat ontspannen voor jou ook gelijk aan het proeven van een lekker streekbiertje? In onze sfeervolle bar schenken we een ruime selectie uitstekende streekbieren en andere koude en warme dranken.

Wil je ergens iets gaan eten om de dag af te sluiten? Dat kan in een van de vele voortreffelijke restaurants in de onmiddellijke omgeving van Hotel Prélude.

Uitgeslapen aan de ontbijttafel

Na een nacht in een van onze comfortabele kamers kom je uitgeslapen aan de ontbijttafel. Dat is maar goed ook, want er staat je een echt festijn te wachten! Wat denk je van vers fruitsap, verschillende broodjes, fijne vleeswaren, kaas, yoghurt en fruit? 

Uiteraard hoort daar ook koffie, thee of chocolademelk bij. Hou je van eitjes? Jij kiest: zacht gekookt of gebakken? Verwacht verse (streek)producten, met aandacht voor jou geselecteerd en bereid. Heb je speciale wensen of verzoeken? Laat het ons weten. Wij proberen elke gast zoveel mogelijk op zijn wenken te bedienen. 

De ideale combi van praktisch comfort en een vipbehandeling

Bij Hotel Prélude, gelegen tussen Aalter en Maldegem, willen we al onze gasten zoveel mogelijk in de watten leggen. Er zijn 11 kamers: 7 kamers met 2 aparte bedden en douche, 2 comfortkamers met dubbel bed en ligbad, 1 driepersoonskamer en een familiekamer voor 4 à 5 personen met ligbad en douche.

We helpen onze klanten met praktische ondersteuning, zoals het aanbieden van een ruime en veilige privéparking vooraan en achter het hotel. Maar ook met een vriendelijke bediening en veel aandacht voor rust, luxe en comfort.

Bovendien is ook onze vlotte bereikbaarheid óók een vorm van luxe. Want vanuit ons hotel wandel je quasi naadloos het Drongengoedbos in, verken je één van de vele lokale fietsroutes, of bereik je na een korte rit de kust, Brugge of Gent. Terwijl je zalig logeert in een rustige en groene omgeving.

Boek je verblijf!

Hotel Prélude is jouw garantie op een persoonlijke toets, een warm onthaal en excellente service in een hotel waar luxe en comfort centraal staan. Geniet van een warme en rustgevende sfeer in een omgeving waar gastvrijheid de norm is.

Ongeacht of je bij ons logeert als toerist of tijdens een zakenreis, wij garanderen je een onvergetelijke ervaring. Boek nu jouw kamer in Hotel Prélude in Knesselare. En ervaar de luxe die ons stijlvol en charmant hotel te bieden heeft.