Inschrijvingsformulier online voorstelling Toekomstplan Meetjesland

Molenkreek met Logo3.jpg

Maandagavond 26 april om 20u stellen we je het Toekomstplan Toerisme in het Meetjesland voor en luisteren naar jouw input. We streamen dit live vanuit Hoeve Engelendael in Sint-Jan-in-Eremo.

Op basis van 372 verhalen van toeristische ervaringen en 195 projectideeën, opgetekend door 40 'ramasseurs' hebben we samen met ondernmers, inwoners, beleidsmakers, tijdens verschillende workshops en gesprekken dit plan uitgewerkt. Daarvoor is dit plan er echt ééntje van, door en voor de regio geworden.

Centraal in het plan hebben we ervoor gekozen dat toerisme geen doelstelling op zich is, maar een positieve bijdrage zal leveren aan zowel ondernemers, inwoners als bezoekers zodanig dat de plek er beter van wordt. Hiermee maken we ook de Vlaamse visie van Reizen naar Morgen concreet voor het Meetjesland. 

Programma:

  • Gesprekken met gedeputeerde Leentje Grillaert (voorzitter Toerisme Oost-Vlaanderen), Vincent Laroy (voorzitter Toerisme Meetjesland) en Peter De Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen).
  • Duiding van de verschillende transitiepaden van het plan met concrete getuigenissen en voorbeelden.

Schrijf hier in, laat uw e-mailadres achter en wij bezorgen u enkele dagen voor het evenement de juiste link voor deelname aan deze online voorstelling.