Hotel Amaryllis

Hotel Amaryllis

Gerenoveerde woning in Maldegem

Maldegem
Capaciteit
24 Personen
Straat + huisnummer
KONING ALBERTLAAN 44
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
+32 50 71 75 85
Reservation
Online boeken
Link

In het mooie, schilderachtige Meetjesland, net buiten Maldegem, vinden we dit recent gerenoveerde familiehotel. Je zal het snel merken: dit etablissement is erop gericht om je thuis te doen voelen.

Je ervaart rust, kalmte en luxe in een gezellige omgeving. Verblijf in het hart van het Meetjesland, pal middenin de uitgestrekte landschappen en gezellige dorpjes, de groene velden en de rijkelijk bedeelde bossen. Hier kom je zalig tot jezelf, in een van de mooiste streken van het land.

Hotel Amaryllis biedt je een huiselijke, gemoedelijke bed & breakfast-accommodatie. 

Rol je spullen binnen

Zet je vooraan het hotel op de gratis parking, rol je spullen naar binnen en laat je hartelijk verwelkomen door uitbaters Lynn en Joris. Amaryllis is bijzonder sfeervol ingericht en biedt z’n bezoekers 12 verzorgde kamers aan. 

Je hebt de keuze uit ‘twin’ kamers en ‘king’ kamers, waarbij het verschil uit een dubbel bed of twee enkele bedden bestaat. Wat je ook verkiest: in elke kamer geniet je van gratis internet en kan je lekker liggen bubbelen in een heerlijk ligbad. 

Kraakverse start van een geslaagde vakantiedag

Na een ongetwijfeld verkwikkende nacht in je grote zachte bed ben je helemaal klaar voor een dagje Maldegem en omgeving. Met al dat moois in je onmiddellijke nabijheid kan je beslist een stevige, energierijke start in de ochtend gebruiken. 
Installeer je in de prachtige, lichtrijke ontbijtruimte en laat je verrassen door het weelderige continental ontbijt. Aan het rijkelijk gevulde buffet ontdek je dagelijks versgebakken patisserie, een assortiment fijne vleeswaren en kazen, een waaier aan fruitsoorten, ontbijtgranen, koffiekoekjes en broodjes…Een verrukkelijk en gezond begin van de dag! 

Verkies je lactose- of glutenvrije producten? Laat het even weten en ook dan word je in de watten gelegd. Terwijl je smult van al dat lekkers heb je uitgebreid de gelegenheid om de rest van je dag te plannen.

Ontdek het Meetjesland

Wat dacht je van het charmante centrum van Maldegem zelf? Je kan er gaan verdwalen in typische kleine straatjes, tussen schilderachtige huizen, statige kerken en kastelen. Ook Brugge is van hieruit vlot bereikbaar, en wanneer je dan toch in de auto zit: op een klein halfuurtje kan je al met je voetjes in het zand van het Noordzeestrand staan.

De adembenemende omgeving van het hotel leent zich trouwens uitstekend voor een prachtige wandeling doorheen het platteland. Ook voor fietsliefhebbers is dit een gedroomde locatie. De uitbaters staan je heel graag bij terwijl jij je routes uitstippelt en bekijken mee de mogelijkheden tot (ver)huren. Je kan je fietsen zonder probleem stallen in de voorziene ruimte aan het hotel.

Voortreffelijke restaurantjes

In de buurt zijn er tal van uitstekende restaurants waar je ‘s middags kan lunchen of ’s avonds heerlijk kan dineren. Het hotel is centraal gelegen tussen het historische Brugge, Sluis, Damme, Knokke en Gent en dus een ideale uitvalsbasis voor een daguitstap of fietstocht door het Meetjesland. ’s Avonds kan je met een drankje komen nagenieten van je vakantiedag in de gezellige bar of op het sfeervolle terras.

En nu is ’t jouw beurt!

Tijd om het Meetjesland tot in de kleinste hoekjes te verkennen? Natuurlijk! En dat doe je het liefst in alle comfort en luxe. Boek daarom zo snel mogelijk jouw verblijf bij Hotel Amaryllis. Surf naar de website van de accommodatie en bekijk alle info over prijzen en beschikbaarheden. Tot binnenkort, in ’t Meetjesland!