Hotel Ter Heide

Hotel Ter Heide

Stijlvol hotel aan de rand van de Lembeekse bossen in Kaprijke

Kaprijke
Capaciteit
1 - 18 Personen
Straat + huisnummer
TRAGELSTRAAT 2
9971 Kaprijke
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 377 19 23
Reservation
Online boeken
Link

Je vindt Hotel Restaurant Ter Heide aan de rand van de Lembeekse bossen, in hartje Meetjesland. Deze bossen zijn geweldig om urenlange wandelingen in te ondernemen en geven net dat tikketje extra cachet aan het hotel waarin je verblijft.

Maar ach, Ter Heide is een en al elegantie. Dé stijlvolle plek om te komen genieten van de natuur en van de culinaire hoogstandjes van de chef die hier de plak zwaait in de keuken. Kortom, voor wie eens voluit van het leven wilt genieten in een van de mooiste regio’s van het land, die zit hier helemaal op z’n plek.

9 luxueuze en vernieuwde kamers met alle comfort

Ter Heide werd niet zomaar opgenomen in de prestigieuze keten van ‘The Originals Hotels’, een groep van 500 hoteliers die trots zijn op hun lokale roots. Maar wat nog meer het verschil maakt? Dat elke uitbater van de hele keten zich als doel stelt om je een authentiekere en meer persoonlijke hotelervaring te bezorgen. En dat merk je bij Ter Heide aan alles, uiteraard aan de aanpak en service die de uitbaters doorheen de jaren hebben verfijnd. Maar ook aan het gevoel van welbehagen dat je overvalt als je een van de 9 vernieuwde kamers binnenstapt.

De ruime kamers in koloniale stijl zijn afgewerkt met edele materialen, wat het gevoel van luxe nog versterkt. Je vindt er naast een uiterst comfortabel bed ook een ligbad, tv, telefoon en internetaansluiting. Wat je er ook vindt is rust, misschien wel de grootste luxe van ze allemaal…

Culinair genieten op topniveau

Houd je van lekker eten? Sterker nog, proef je graag van een uitgelezen selectie gerechten met verse seizoens- en streekproducten? Bij Hotel Restaurant Ter Heide is het na je wandeling of fietstocht extra genieten van de hoogstandjes op je bord. 

Het team in de keuken is al vroeg in de ochtend op pad om de beste ingrediënten te selecteren voor een menu dat je elke dag opnieuw laat watertanden. Wat denk je van asperges uit de streek, oesters uit Grevelingen of zelf bereide foie gras? Evenwichtige culinaire kunstjes die volgens de regels van de kunst op je bord worden getoverd.

Groene ligging nabij Gent, Brugge en de kust

Ter Heide ligt aan de rand van de Lembeekse bossen. Je profiteert er maximaal van de gezonde buitenlucht en het groene uitzicht. Vanuit het hotel maak je prachtige wandelingen of ga je lekker sportief fietsen langs de krekenroute of door de bossen. Die fiets- en wandelroutes zijn meer dan de moeite waard. En leiden je doorheen het hele Meetjesland als je de juiste knooppunten volgt. Verkies je golfen of paardrijden? Ook dat kan prima, vraag zeker meer informatie aan de uitbaters van het hotel!

Bovendien zit je hier ook op amper 20 minuten rijden van het mooie Gent of het romantische Brugge. En zelfs uitwaaien op het strand behoort tot de mogelijkheden dankzij de nabijheid van het mondaine Knokke.

Kies voor een speciaal arrangement of een feestformule

Heb je iets te vieren? Hotel Restaurant Ter Heide heeft verschillende arrangementen en feestformules waaruit je kan kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het ‘Verfijnd Tafelen’ arrangement in samenwerking met Vlaanderen Vakantieland. Een gedroomde formule voor foodies! 

Ook de feestformules die hier werden ontwikkeld, zijn populair. Zo kan je hier onder meer terecht voor babyborrels, brunchformules en zelfs trouwfeesten, om maar iets te noemen. Wil je graag iemand verrassen? Dan is de hotelcheque een goed idee! Je merkt het: voor elke gelegenheid is Hostellerie Ter Heide de geknipte locatie. Hier creëert men uitstekende belevingen die nog lang blijven nazinderen.

Boek nu jouw verblijf in het hotel

Kom proeven van alle aspecten van het Meetjesland in Hotel Restaurant Ter Heide in Lembeke. Hier ontspan je als vanzelf, dankzij het stijlvolle interieur, de vriendelijke bediening én de prachtige groene ligging aan de rand van de Lembeekse bossen.

De uitbaters en hun professionele team noteren graag je reservering en beantwoorden met plezier eventuele vragen.