Vakantiewoning Cleylantshof

Vakantiewoning Cleylantshof

Gerenoveerd dijkhuis in Sint-Laureins

Sint-Laureins
Capaciteit
1 - 8 Personen
Straat + huisnummer
NOORDDIJK 3
9988 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
093108012
Reservation
Online boeken
Link

Verlang je naar een vakantiebestemming in het groen die nét dat tikkeltje meer te bieden heeft? Bekijk dan zeker eens de prachtige accommodatie Cleylantshof in Sint-Laureins – vlakbij de kreken.

In deze bijzonder ruime en moderne villa waan je je even alleen op de wereld. In de verre omtrek is er géén inkijk. En je geniet van een wijds uitzicht over het rustgevende platteland. De tuin lijkt over te vloeien in een eindeloos landschap van weiden, kreken en boompartijen. Steek de barbecue maar aan en installeer je op het fraaie terras. 

Ongebreidelde luxe

Deze woonst wordt gekenmerkt door een schitterende combinatie van hedendaagse nieuwigheden en sfeervolle details. De drie slaapkamers bieden plaats aan 8 personen en de woning is zo heerlijk ruim ingericht dat je elkaar nooit voor de voeten loopt. 
De keuken biedt je alles wat je culinaire hartje begeert voor het betere kookfestijn: alle wenselijke en recente toestellen zijn in onberispelijk uitrustingsniveau aanwezig. In de sfeervolle woonkamer kijk je vanuit het uitnodigende salon naar hartenlust Blu-ray films, satellietzenders of dvd’s. Het interieur is een geslaagde mix van eclectische en smaakvolle items. Ontspannen in stijl. 

Helemaal zen

Bij deze vakantiewoning is het beslist een goed idee om gebruik te maken van hun fietsverhuur om zo de omgeving te verkennen. In het landelijke Sint-Laureins kan je nog echt genieten van de natuur en helemaal tot rust komen. 
Turen in de verte, mijmeren over het landschap en de stilte in jezelf herontdekken. Je vindt er een gloednieuwe ‘Stiltekaart’ met een uitgestippelde mindfulwandeling. Hierop zijn zeven inspirerende stilteplekken aangeduid waar je even kan herbronnen. 

Kreken en cultuur

Aan de Boerenkreek kan je terecht voor een bewegwijzerd yogapad of de tegenwindwandeling boeken. Ook de kerk van Watervliet is je bezoekje meer dan waard. 
Door de dient Erfgoed werd een ‘Erfgoedsprokkel’ uitgewerkt die je meeneemt doorheen de geschiedenis van het kerkgebouw en andere verrassende cultuurhistorische elementen van haar interieur. 

Je startblok voor een vakantiedag

Nu je je pal tussen Gent en Brugge bevindt is een kleine citytrip een kleine stap. Ga je op verkenning in Brugge? Dan kan je heerlijk gaan verdwalen tussen historische gevels, sfeervolle pleintjes en monumentale kathedralen.

Pik zeker ook een boottochtje of een rondrit in de koets mee. Gaat je voorkeur naar het wervelende Gent, dan ben je in voor een dag vol pittoreske plekken, verbluffende kunst en musea en werelderfgoed. Ook Knokke-Heist ligt niet ver van je verblijfplaats af, dus zelfs een dagje Belgische kust of borrelen op een smaakvol terrasje zijn een fijne optie. 

Het Cleylantshof bevindt zich in het uiterste noorden van de provincie, dus een oversteekje over de grens hoeft zelfs niet met de auto. Op luttele kilometers afstand vind je het prachtige dorpje Philippine, bekend om z’n voortreffelijke visrestaurants.

Echt thuiskomen

Bezoekers die je voorgingen in het Cleylantshof zijn het er roerend over eens: deze vakantiewoning ademt een thuisgevoel. De hartelijke ontvangst van de uitbaters, de voortreffelijk vormgegeven kamers en de grandioze uitzichten maken dat je je heerlijk op je gemak én in de watten gelegd voelt.

Na een dag vol ontdekkingen en ervaringen kan je heerlijk uitblazen in een deugddoend bad. Duffel je lekker in de degelijke bedden in. En je voelt je weer helemaal als nieuw.

Boek nu jouw verblijf

Wil je ook logeren in het Cleylantshof? Surf dan snel naar de website van het vakantieverblijf en boek jouw weekendje weg. Je vindt alle informatie over prijzen, reservaties en beschikbaarheden op de website van Cleylantshof!