Vakantiewoning De Vakantieschuur

Vakantiewoning De Vakantieschuur

Omgebouwde schuur in Sint-Laureins

Sint-Laureins
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
EERSTESTRAAT 16
9980 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
0497611061
Reservation
Online boeken
Link

Daar ben je dan, aangekomen in de Vakantieschuur. Een oprijlaan midden een polderlandschap voert je naar je nieuwe verblijf. Het heeft z’n naam niet gestolen… Je nadert een echte oude schuur – maar dan zo eentje die trendy verbouwd is voor jouw comfort. 

Klap op de vuurpijl: een heerlijk ruim terras en een tuin waaraan geen einde lijkt te komen door het uitgestrekte groen eromheen... Hier kan je het wel gewoon worden, denk je terwijl je jouw koffers uit de wagen haalt. Welkom in De Vakantieschuur. De plek die alles in huis heeft om zalig te genieten.

Licht, licht, overal licht

De deur zwaait open en dezelfde frisse ruimtelijkheid van het buitengedeelte lachen je toe. Prachtige lichtinval, mooie materialen en een gezellig interieur? Check, check én check!

 Op de benedenverdieping word je verwelkomd door de volledig ingerichte keuken en eetruimte. Keukenprins(es) of liever niet te veel zelf doen? Alle toestellen die het je zo makkelijk mogelijk maken zijn aanwezig. Maar natuurlijk kan je hier in de buurt ook snel een hapje gaan eten. Dus: wat er op het menu staat, bepaal je helemaal zelf!

Gezelligheid troef!

Tijd om naar boven te gaan. Wandel je de eigentijdse trap op? Dan ontdek je een knusse zithoek met houtkachel. Van daaruit heb je toegang tot een fijn dakterras, waar de loungehoek bijna smeekt om een drankje in de avondzon. Pak je spullen uit en ontspan! Dat is het enige dat je nog te doen valt.

Eerst misschien even kijken waar je mooie dromen zal brouwen vannacht. Je slaapt in één van twee lichtrijke en bevallige slaapkamers, die door de combinatie van eenvoud en het houten dakgebinte strak maar toch gezellig zijn. Je kan je verfrissen in een nette badkamer met inloopdouche en dubbele wasbak. Alles is voorzien voor een zalig comfortabel verblijf.

Spelen tussen de schaapjes

Kom je met de kinderen? Uitstekend idee! In de omvangrijke tuin kunnen ze beslist hun energie kwijt. De zandbak en het speeltoestel, maar ook de 5 bijhorende huisschapen en een flink uit de kluiten gewassen kalkoen garanderen hen urenlang vertier – en jou dus de beloofde rust. 

De eigenaars zetten met plezier een kinderbed en kinderstoel voor je klaar. En de zitkamer is door het traphekje prima voorzien op snelle beentjes. Helemaal kids-proof, dus! Zo kan jij ook zonder zorgen je weekendje of weekje weg aanvatten.

Altijd in beweging

Klaar voor een tripje in de omgeving? Goed plan, want het Meetjesland moét je ontdekt hebben. Je verblijf ligt op een goeie kilometer van wandelknooppunt 19, vanwaar je de keuze hebt uit een scala aan mooie, voor jou uitgestippelde wandelroutes uit het Meetjeslandse Krekengebied.

Peddel je liever met de fiets? Je bevindt je vlakbij fietsknooppunt 91 en de eigenaars stellen een fietskaart voor je ter beschikking. Even gewoon genieten zonder beweging? Het Krekengebied organiseert ook huifkartochten en laat je met paard en kar de omgeving verkennen. 

Inspanning en ontspanning

Als mogelijke bestemmingen voor je tocht bevinden zich een heel aantal prachtige sites en domeinen in je nabijheid. Zo kan je kiezen voor bijvoorbeeld Het Leen, een loofbos met arboretum en een aanpalend terras met strandspeeltuin.

De Lembeekse bossen zijn een uniek boscomplex met kapel, speelbos en tal van restaurants. Het landschapspark Drongengoed leidt je rond een 18de-eeuwse hoeve met gezellig terras. Op fietsafstand tref je Familieparadijs Eede waar je je kroost kan loslaten in de speeltuin, de kinderboerderij en het doolhof.

Een heerlijk hapje

Je verblijf ligt omgeven door verscheidene grote en kleine, gezellige eetgelegenheden. Blijf je liever ‘thuis’? Steek dan alvast de (vooraf gereserveerde!) barbecue aan en laat je onderuitzakken op het zonnige terras.

Saving the best for last: wanneer je even moet bekomen van een actieve dag, kan je je gekwelde spieren ook nog heerlijk laten ontspannen in de infraroodcabine met lichttherapie. Vakantie vieren op z’n best. Zalig onderuitzakken en alle stress voelen wegstromen. Is er iets beter?

Boek jouw verblijf!

Wil je het Meetjesland ontdekken terwijl je verblijft in De Vakantieschuur? Schitterend idee! Trek eropuit en geniet van de mooiste regio van ’t land: bekijk snel de beschikbaarheden op de website van het verblijf!