All About People

All About People

Om te reizen hoef je niet ver te gaan

Sint-Laureins
Capaciteit
6 Personen
Straat + huisnummer
MAAGD VAN GENT 57
9988 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
0032494123147
Link

De Maagd van Gent, één van de mooiste straatnamen van Oost-Vlaanderen. Logeren quasi op de Belgisch-Nederlandse grens en meteen het fietsnetwerk op om te onthaasten en tot rust te komen. Laat dat laatste nu net de primordiale doelstelling zijn van het verblijf All About People. 

Alle ingrediënten worden u aangeboden voor een gezonde geest in een gezond lichaam. De vakantiewoning kan je apart boeken of in combinatie met een begeleiding op maat, een begeleiding die de mens in u centraal stelt.

Lichtrijk

We hebben het over een gloednieuwe, lichtrijke en vrijstaande vakantiewoning met panoramisch zicht over de polders. Heerlijk zijn de doorzichten in de vakantiewoning. Platter zijn polders zelden. De doorzichten geven soms zicht tot Oostburg en verder op. Hier loopt over de grens heen een wandelnetwerk én een fietsnetwerk. De knooppunten en de website Routen.be helpen u een leuke tocht uit te stippelen en we kunnen u hier tussen Gent  en de kust rust, ruimte en authenticiteit garanderen. 

master_bedroom.jpg
eating.jpg
all_about_people_-_watervliet_1.jpeg
all_about_people_-_watervliet_2.jpeg
dining_room.jpg

Ontspannen verblijven op een toffe locatie

U verblijft tussen drie historische steden en een hele mooie kuststrook die loopt van Knokke-Heist tot Breskens. Even verderop fietst u aan de Hontseindestraat en de naam Honte verwijst naar de Westerschelde, hier op zo'n 20 km vandaan. Prachtig fietsen daar. Verder willen we toch ook even de aandacht vestigen op Watervliet zelf, een dorp met een eeuwenoude geschiedenis en een kerk waarin een vaak bewonderde Vlaamse Meester hangt: De Nood Gods van de Meester van Frankfurt. Op het Stee, zo heet het groene dorpsplein, kan je lekker eten of gezellig een kopje koffie drinken. Ook de andere dorpen in de buurt verdienen uw aandacht: Boekhoute met zijn vissersverleden, Philippine voor de mossels en Ijzendijke ooit een bolwerk van de Staatse (Nederlandse) troepen die hier de Spanjaarden en de Hertog van Alva tegenhielden. En dan vergeten we de kreken nog, die her en der tussen Aardenburg en Zelzate te bewonderen zijn. Misschien komt u hier wel terug!