Barney's House by Carpe Diem

Barney's House by Carpe Diem

Lekker restaurant met stijlvolle logiesplek

Sint-Laureins
Capaciteit
4 Personen
Straat + huisnummer
DORPSSTRAAT 145
9980 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
+3293799701
Link

Barney's House in het landelijke Oost-Vlaamse plaatsje Sint-Laureins straalt het warme karakter van de streek uit. Deze accomodatie is gelegen bij het gereputeerde restaurant Barney's by Carpe Diem, in het dorp zelf. Ideale uitvalsbasis om het krekengebied, de Zwinstreek, Zeeuws-Vlaanderen en het Meetjesland te leren kennen.

De gemeente Sint-Laureins ligt aan de Belgisch-Nederlandse grens maar is eigenlijk heel goed gelegen, vlakbij de expresweg die Antwerpen met Brugge en Knokke-Heist verbindt. Wie in het poldergebied er in slaagt om iets hoger te gaan staan dan de vlakke schijf die de Polders zijn, kan van hieraf een twintigtal kilometer de torens van Breskens en, jawel, Vlissingen aanschouwen. Bij stralend open weer weliswaar.

Uitzonderlijke ligging

Maar het geeft aan in wat voor een uitzonderlijke streek u vertoeft, niet ver van Gent en Brugge en makkelijk op weg naar Antwerpen of de kust. Op fietsafstand van Sluis en Cadzand.   

Jurgen_de_Witte_20190513_195634web.jpg

Wat een luxe, wat een welkom

Barney's House biedt u 1 tweepersoonskamer met dubbel bed en 1 tweepersoonskamer met enkele bedden. Er is airco en elektrische zonnewering. Er is een slaapbank met linnen in de living voorzien. Je hebt een zitkamer met digitale tv, er is wifi en door het parket voelt alles zoveel warmer aan. Barney's House heeft iets met hout. Er is een open keuken met vaatwas, frigo, diepvries, combi-oven, Nespresso en Dolce Gusto. Je hebt een terrasje met tuinmeubilair. Er is een eettafel voor zes personen. En, in het krekengebied komt dit van pas, een fietsbox mét slot voor vier fietsen te parkeren. Huisdieren zijn niet toegelaten en het ontbijt is niet inbegrepen in het logies. Vraag de voorwaarden en bekijk de prijzen op de website.