B&B 't Heirweggoed

B&B 't Heirweggoed

Gelegen aan de rand van een bosrijk gebied te Assenede

Assenede
Capaciteit
1 - 8 Personen
Straat + huisnummer
ANTWERPSE HEIRWEG 3
9968 Assenede
E-mail
Telefoonnummer
+3293440787
Reservation
Online boeken
Link

Graag genieten van een landelijke sfeer aan de rand van 300 hectare bos? Gasten noemen B&B ’t Heirweggoed een rustpunt. Daar is dan ook geen woord van gelogen, als je weet dat dit 19e-eeuws hoevetje in een groene oase, langs de eeuwenoude Antwerpse Heirweg ligt. Je stapt vanuit de tuin naadloos het wandelnetwerk van de Meetjeslandse bossen op: een prachtig wandelnetwerk in een bosgebied van meer dan 300 hectare. 

Is fietsen meer je ding? B&B ’t Heirweggoed ligt pal tussen knooppunten 17 en 26 van fietsnetwerk Meetjesland, een paradijs voor fietsers! En voor wie graag even net iets anders doet is er ook nog dé Meetjeslandse volkssport: krulbollen.

Gastvrije oase aan de bossen van Oosteeklo

Bij B&B ’t Heirweggoed kom je niet alleen tot rust door de ligging, maar vooral door de warme, gezellige sfeer. Dit is niet zomaar een B&B. Het is een plek die is ontstaan uit de liefde om mensen te ontvangen en dat voel je aan alles. Het woord gastvrijheid krijgt bij ’t Heirweggoed een extra dimensie, waardoor je als vanzelf een ontspannen gevoel krijgt.

Vogels, eekhoorns en een overheerlijk ontbijt

Dit is hoe bij ’t Heirweggoed de dag begint: met zicht op de tuin en de ochtendzon in je bord geniet je van de vogels en eekhoorns in het achterliggend bos. Uiteraard krijg je veel meer dan de zon in je bord! Het zeer uitgebreid ontbijt wordt op weekdagen geserveerd vanaf 7u00 en in het weekend vanaf 8u00. We vragen om niet later dan 9u30 uw ontbijt aan te vangen. Zo heeft alle tijd om rustig en ontspannen te genieten.’

Je proeft van zoveel mogelijk lokale producten om je dag lekker en gezond te beginnen. 

Verkies je een glutenvrij ontbijt? Dat kan! Er wordt om praktische redenen gevraagd om vooraf even een seintje te geven. Als je voor tijdens je wandel- of fietstocht ook graag een lunchpakket meeneemt, wordt ook daar met plezier voor gezorgd. Je merkt het, alles staat bij B&B ’t Heirweggoed in het teken van het verwennen van de gasten.

3 comfortabele kamers in een authentieke sfeer

In de drie ruime kamers geniet je van het comfort van een uitstekend 2-persoonsbed, een eigen zithoek met tv en Wifi – en dat allemaal in een gezellige landelijke sfeer. Elke kamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. En beschikt uiteraard over de nodige accessoires en toiletartikelen die je verblijf net dat tikje aangenamer maken.

Drink je graag een kopje thee of koffie? In de gemeenschappelijke zithoek – die je vindt in de ontvangstruimte – staat een Dolce Gusto-machine die je gratis gebruikt om je warme opkikkertje te maken. Je kan daar trouwens ook genieten van onze honesty bar die, naast een wijntje of een frisdrank, tal van streekbiertjes uit het Meetjesland in de aanbieding heeft.

Naast alle comfortabele voorzieningen beschikt B&B 't Heirweggoed ook over een laadpaal voor elektrische wagens.

De omgeving van B&B ’t Heirweggoed: verrassend veelzijdig!

Wissel je lekker nietsdoen of wandelen en fietsen ook graag af met een lekker etentje of een interessante uitstap? Bingo! Naast talloze erg charmante restaurantjes en cafeetjes, vind je in de onmiddellijke omgeving van ’t Heirweggoed ook de meest interessante plekken voor een uitstap. Wat dacht je van een kunstgalerij als buurman? Of een vissersdorp zonder haven? Liever een tocht met de stoomtrein? Of een ritje in een authentieke paardenkoets? Ook dat kan!

Boek je verblijf bij ’t Heirweggoed!

Je merkt het, bij B&B ’t Heirweggoed in Oosteeklo vind je naast een warm welkom ook gegarandeerd de activiteit die je weekend of midweek helemaal af maakt. Informeer nu naar de beschikbare dagen bij deze wonderlijk mooie B&B in het Meetjesland!