B&B De Goudsblomme

B&B De Goudsblomme

Bijhorende groententuin en variatie aan kruiden en fruit in Kaprijke

Kaprijke
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
ONGEREEHOEK 2
9971 Kaprijke
E-mail
Telefoonnummer
0494 13 70 78
Link

Bij B&B De Goudsblomme in Lembeke staat alles in het teken van de natuur. Je geniet er namelijk van het comfort van een schitterende suitekamer in een woning met een grote tuin. Omringd door een landelijke omgeving en het fantastische decor van de Lembeekse bossen – van de mooiste bosgebieden van het land.

Maar ook op je bord primeert de natuur. Hier word je zalig verwend met natuurlijke producten uit eigen tuin. Je eet en drinkt hier zo veel mogelijk biologisch, gezond én lekker, ook als je een speciaal dieet volgt. Heb je een allergie of specifieke wensen? Deel ze dan mee bij je reservering, dan kunnen de uitbaters er rekening mee houden.

Rust, privacy en gezelligheid

Het Meetjesland is een begrip bij rustzoekers. En die rust vind je ook terug in B&B De Goudsblomme. Deze nieuwe woning in landelijke stijl heeft een grote tuin waar het heerlijk toeven is. Ontspan op de vele bankjes en hangmatten terwijl je geniet van de natuur, inclusief de fruitbomen, kippen en zelfs pauwen. Ook op frissere dagen profiteer je volop van de gezonde buitenlucht. Dan neem je heerlijk plaats op het gezellige overdekte terras met open haard.

Stijlvolle suitekamers met een boontje voor fair trade

Naar de kamer, dan! In de suitekamer voor twee personen vind je een ruime slaapkamer en een afgescheiden leefruimte met ijskast, multifunctionele microgolfoven en waterkoker, tv en internetaansluiting. 

Kom je met 3 of 4 personen? Dat kan perfect, want er is ook een tweede kamer voor 2 personen. Dat is een fijne aanvulling, waardoor je meteen over de volledige eerste verdieping beschikt. Inclusief een gemeenschappelijke living! Het uitzicht is groen en uitgestrekt, met velden met paarden, een moestuin en een boomgaard met kippen. 

Op de super lange bedden van Green Sleep slaap je gezond en comfortabel. Ook het bed- en badlinnen, de kamerjas en de slippers zijn van biokatoen én helemaal fair trade. De uitbaters zijn er zich namelijk van bewust dat comfort, eerlijke producten en milieubewustzijn perfect hand in hand kunnen gaan. Oh ja, heb je een babybedje nodig? Met plezier! Laat het vooraf even weten aan de accommodatie.

Bio-ontbijt en bio-drankjes: een hart voor de natuur!

Het ontbijt is waar mogelijk biologisch. Sta op en verwen jezelf meteen met een uitgebreid buffet vol zelfgebakken brood, confituur gemaakt met fruit uit eigen tuin, een eitje van de eigen kippen, hesp, kaas, yoghurt en noem maar op. Je kiest zelf waar je wil ontbijten. Word je het liefst wakker in de eetkamer beneden bij het AGA-fornuis met zicht op de tuin? Of liever in de privacy van je eigen kamer? Kan perfect – in dat geval brengen de uitbaters met plezier je ontbijt naar boven.

Ben je op zoek naar een verfrissing tussendoor? Of heb je nood aan een kopje koffie of thee? In de ijskast vind je gratis biologische frisdranken en fruit en er staat bio koffie of een kruideninfuus ter beschikking voor als je graag een warm drankje prepareert. Liever bio wijn of bier? Mits een kleine meerprijs, kan dat ook.

De wijde wereld in!

We hebben een vermoeden dat je niet enkel naar B&B De Goudsblomme komt om van het biologisch ontbijt te proeven, hoewel dat ook mag natuurlijk! De kans is groot dat je ook van de groene wandel- en fietspaden van het Meetjesland komt genieten. Je vindt bij deze B&B dan ook de nodige fiets- en wandelkaarten én een afgesloten fietsstalling.

Fiets staat klaar? Daarna is het trappen geblazen richting de omliggende polderdorpen en het krekengebied, het Drongengoed of de Lembeekse bossen. Mag het ook een tikje verder en wat mondainer? Knokke, Sluis, Brugge, Gent en Antwerpen zijn vlot bereikbaar!

Boek je verblijf in De Goudsblomme

Meer weten? De uitbaters informeren je graag en heten je nu al van harte welkom in B&B De Goudsblomme in Lembeke. Surf naar de website van de accommodatie voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden!