Visite

Visite

Authentiek restaurant en B&B mét karakter in de Lindenlaan

Evergem
Capaciteit
4 Personen
Straat + huisnummer
LINDENLAAN 5
9940 Evergem
E-mail
Telefoonnummer
093913966
Link

In de stemmige Lindenlaan, hartje Ertvelde, proef je authenticiteit in een voormalige dokterswoning. Een pand met veel geschiedenis en roots in het dorp.

Je wordt er uitgenodigd in een ongedwongen sfeer tot rust te komen, te overnachten of te genieten van een heerlijke maaltijd. En dan heb je de zuiderse tuin nog niet gezien! 

Wees welkom

Annick en Marc hebben gekozen om van gastvrijheid hun leven te maken. Chefkok Marc, ingenieur van opleiding, is gepassioneerd door gastronomie. Hij volgde 17 jaar lang tal van opleidingen aan Spermalie. Van patisserie tot wijn, amuse bouche tot dessert: het gaat hem om de beleving, om finesse, om kwalliteit. Er wordt gewerkt met lokale en verse producten met aandacht voor korte keten! Die lijn trekt Annick door in de zaal, gepassioneerd door gezondheid. En de filosofie van Visite's keuken vind je ook in het logies. "Genieten in een oase van rust", is de slogan. Een beperkt aantal gasten, een huiselijke sfeer en respect voor privacy.

Prachtig interieur van Visite
Wat een traphal bij Visite

U slaapt in Dokterskamer of Wachtkamer

Verwijzend naar het verleden van deze prachtige woning aan de Lindenlaan hebben Marc en Annick de verblijven 'Dokterskamer' en 'Wachtkamer' genoemd. Het ene met groen-blauw interieur, het andere met rood-roze tinten. Smaakvol, comfortabel, rustgevend.

Check de arrangementen op hun website, want de combinatie lekker eten én verblijven is natuurlijk een topformule waar Visite graag een specialiteit van maakt!

Gent is vlakbij

Voor fietsliefhebbers: u zit hier meteen op het fietsnetwerk en door de koppelingsgebieden van de Gentse haven ontdekt u prachtige fietspaden die u tot in het centrum van Gent brengen op iets minder dan 15 km. Het lijkt misschien zo dat een havengebied niet aantrekkelijk kan zijn maar dan moet u deze fietstocht zeker eens doen. U fietst er langs kreekjes, picknickplekjes en natuurgebieden waar reigers, ganzen, buizerds en valken hun thuis hebben gevonden. Bovendien heeft Ertvelde ook wel wat te bieden: de stenen molen, het eeuwenoude mottekasteel de Hoge Wal, de streekproducten van de Houtlandhoeve, de Stoepekapel, een schitterende brouwerij en een landelijk gebied richting Kluizen, Oosteeklo en Sleidinge waar het waterspaarbekken drinkwater opslaat voor een groot deel van Vlaanderen.