B&B Villa De Keyser

B&B Villa De Keyser

Gerenoveerde dokterswoning in Eeklo en ambassadeur Drongengoed

Eeklo
Capaciteit
1 - 6 Personen
Straat + huisnummer
Moeie 35
9900 Eeklo
E-mail
Telefoonnummer
+32473604276
Link

Niks zo fijn als je op pad bent om ook ergens te kunnen thuiskomen. Dat is precies wat de gastvrouw en gastheer van het gastenappartement in Villa De Keyser willen bereiken. En als je er de feedback van de gasten op naleest, blijken ze daar ook wonderwel in te slagen. 

Deze verfijnde en unieke B&B is veel meer dan een bed voor de nacht en een ontbijt voor de dag. Het is een thuis weg van huis: een appartement met een aparte ingang en een eigen parking, maar wel mét ontbijt. Zo geniet je enerzijds van je privacy en vrijheid. En anderzijds van de legendarische gastvrijheid van de uitbaters én een heerlijk vakantiegevoel.

Omdat comfort belangrijk is

Comfort betekent voor iedereen iets anders, maar zo goed als altijd is een prima bed toch wel de minimumnorm. Bij Villa De Keyser voegen ze daar graag nog een aantal zaken aan toe. Zo is het interieur recent volledig opgefrist!.

Je beschikt over een eigen sleutel van je appartement en zijn de uitbaters erg flexibel als het aankomt op vroeg of laat in- of uitchecken. Tijdsdruk is immers het laatste wat je wil ervaren tijdens je midweek of weekend-trip.

Volledig voorzien van alle faciliteiten

Ook veiligheid is een vorm van comfort. Daarom staan je fietsen bij ons gewoon binnen. Dat zijn overigens twee vliegen in een klap, want zo staat je fiets niet alleen veilig, maar ook lekker droog! Perfect, zo kan je er ’s ochtends na je ontbijt meteen weer opspringen om de streek te ontdekken.

Verder geniet je van gratis WiFi, een digitale tv (Netflix beschikbaar!), een zithoek en gratis thee- en koffiefaciliteiten. Je beschikt over een eethoek, een kleine koelkast en keukengerei. En de badkamer is uitgerust met een douche, badjassen en gratis toiletartikelen.

Heerlijk ontbijt op maat

Een ontbijt op maat? Ja, je leest dat goed, bij Villa De Keyser krijg je een grandioos ontbijt op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en goesting. Op maat, want ze houden hier écht rekening met je specifieke wensen en ontbijtgewoontes. 

Op basis daarvan wordt er een uitgebreide selectie van streekproducten samengesteld, die je tegelijkertijd overweldigt én verrast. Grandioos… wel dat is wat de gasten zeggen. En wie zijn wij om dat tegen te spreken? Kom het vooral zelf eens proeven!

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

Groen logeren in het historische hart van Vlaanderen

B&B Villa De Keyser heeft een perfecte ligging in het centrum van Eeklo, maar toch rustig in het groen, en op amper 7 minuutjes rijden van de E34. 

Je wandelt vanuit je vakantieverblijf zo naar een cafeetje of restaurant in de buurt, of verkent een van Vlaanderens historische steden op ongeveer een half uurtje rijden. Keuze te over, want zowel in Brugge, Gent als Antwerpen ben je in een handomdraai. Kom je bij voorkeur met het openbaar vervoer? Dat treft! Want wij zijn zowel voor bus- als treinreizigers makkelijk te bereiken.

Ontdek de ruime regio (en de onovertroffen gastvrijheid)

B&B Villa De Keyser in Eeklo is een goede thuisbasis voor wie wil proeven van de onovertroffen gastvrijheid van de eigenaren, maar toch ook op zijn privacy gesteld is. 

De uitbaters ontvangen in hun B&B zowel koppels als zakelijke reizigers die op zoek zijn naar een rustig verblijf met vlotte verbinding naar Antwerpen, Gent of Brugge. Maar die vlotte verbinding is natuurlijk voor iederéén een troef. Zo snuif je nog eens wat cultuur op in de leukste steden van het land. Leuke cultuurtip in Eeklo: check het programma van de bekende muziekclub N9 in de stad

Kom logeren bij Villa De Keyser

Tijd om het Meetjesland eens grondig te verkennen – te fiets of te voet? Wil je naast al dat overweldigende natuurschoon ook genieten van een snel bezoekje aan een van de culturele hotspots in de buurt? En hou je ervan om eens goed te gaan eten vóór je zalig ontspannen nachtje in een hoogstaand B&B-bed? Dan is Villa De Keyser helemaal iets voor jou. Boek snel jouw verblijf in deze unieke B&B: surf naar de website voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden.