B&B Hemel en Haard

B&B Hemel en Haard

Logeer te midden het groen in Assenede

Assenede
Capaciteit
1 - 2 Personen
Straat + huisnummer
KAPELLESTRAAT 87
9960 Assenede
E-mail
Telefoonnummer
+32 473 40 44 74
Reservation
Online boeken
Link

Hou je van een verblijf met een eigen karakter? Geniet je graag van een uitgebreid ontbijt met verse en huisbereide producten? Wil je eens verblijven in een origineel romantisch eikenhouten gebouw met open haard ? Dan is het vakantieverblijf Hemel en Haard vast iets voor jullie. De ideale uitvalbasis voor een fiets en/of wandelvakantie.

Niet zomaar een B&B

Hemel en Haard gaat er prat op niet zomaar een B&B in het Meetjesland te zijn. Hier geniet je van een uitgebreid ontbijt met verse en huisbereide producten.  Elke ochtend tussen 8 en 10 staat het gezin voor je klaar. Je kunt kiezen: royaal, evenwichtig of caloriearm.

Gedacht aan elk detail

Katrien, Dirk en Louise heten jullie van harte welkom en dat is in elk detail te merken. Je hebt een volledig privé vakantieverblijf met een eigen tuin en een eigen toegang in Hemel en Haard. Net als bij de échte huisbereide producten van het ontbijt is ook de opbouw heel puur: je slaapt immers niet in zomaar een kamer maar in een eigen eikenhouten huisje, voorzien van alle luxe en comfort.

Buitenbad, wat een ervaring

Ervaar de unieke beleving van een houten buitenbad, waarbij ongeveer 2000 liter water naar een temperatuur van 38°C wordt gestookt. Jullie kunnen het bad privé met zijn tweetjes gebruiken. Als je op de bank in de tobbe plaatsneemt zit je geheel – met uitzondering van het hoofd – onder water. Dit is een ware weldaad, waarbij het lichaam ontspant doordat het natuurlijk drijfvermogen Uw lichaamsgewicht met negentig procent laat dalen. zo wordt de druk op de gewrichten weggenomen. Gedaan met spanning en stress! Wel even reserveren op voorhand, want deze ervaring is populair/

De prachtige omgeving van Assenede

Wist je dat dwars door de grote poldergemeente Assenede een autovrij fietspad loopt dat strekt van het station van Eeklo tot vlakbij de brug van Zelzate? Deze as, de voormalige spoorlijn Zelzate, is schitterend fietsgebied en alleen ter hoogte van Kaprijke moeten er richting Bassevelde nog een tweetal kilometer van gerealiseerd worden, maar dat merk je niet want de paralelle (en mooie) Wauterstraat neemt het daar even van het fietspad over. 

Zo ontdek je op je dagtocht Eeklo (en even verderop het Lievegemse dorp Waarschoot die door het fietspad langs spoorlijn Gent-Eeklo met het pad verbonden is. Je dwarst de molen en het kasteelpark van Lembeke. Ook het PLein van Kaprijke, de mooie dorpskern van Bassevelde en de vissers van Boekhoute verdienen je aandacht. En jawel, in Zelzate kan je eens in de parktuin van Den Hof gaan eten en in Sas-van-Gent (NL) raden we het Industrieel Museum Zeeland aan.

Boek nu

Je komt aan vanaf 15 uur en je verlaat het verblijf voor 11 uur. Ook Netflix en Apple TV zijn gratis beschikbaar. Lekker knus binnen kan dus ook. Vraag naar de arrangementen.