B&B 't Kerselarenhof

B&B 't Kerselarenhof

Tussen de akkers van Lievegem

Lievegem
Capaciteit
2 Personen
Straat + huisnummer
BOSSTRAAT 13
9950 Lievegem
E-mail
Telefoonnummer
+32 477 36 86 92
Reservation
Online boeken
Link

B&B ’t Kerselarenhof in Waarschoot ligt midden in de weidse velden van het Meetjesland. Hier logeren is op zich al een vorm van wellness, want je voelt je een met de natuur en krijgt vanzelf zin om te gaan wandelen of fietsen. 

Maar voor wie zichzelf graag nog wat extra verwent voor of na de wandel- of fietstocht, is er in ’t Kerselarenhof ook een wellnesshuisje. Kwestie van dubbel en dik te genieten van je weekendje of midweek weg.

Alle comfort en privacy

De gastenkamer voor 2 personen van B&B ’t Kerselarenhof kijkt uit op de tuin en de omliggende akkers. Je voelt je hier al ontspannen door het uitzicht alleen. Voor nog meer ontspanning is aan alles gedacht. 

Je geniet van volledige privacy door de afzonderlijke inkom. Verder beschik je over een eigen badkamer, een TV, een microgolfoven, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koelkast. Oh, en uiteraard ook WiFi!

Een stevig ontbijt met streekproducten

Bij B&B ’t Kerselarenhof ontbijt je lekker ontspannen in de gezellige ontbijthoek in je kamer. Het is er puur genieten. 

Genieten van het overheerlijke ontbijt vol lekkere streekproducten, natuurlijk. Want je logeert niet alleen in het Meetjesland, hier kan je er ook écht met volle teugen van proeven! Maar ook van het mooie groene uitzicht en het weidse landschap dat zich hier voor je ontplooit. Je zit meteen middenin de oeverloze charme van deze rustgevende streek.

Een ideale plek voor wandelaars en fietsers

Hou je van wandelen en fietsen? Dan is het zeker dat je ook houdt van ’t Kerselarenhof. Deze uitstekende B&B is namelijk perfect gelegen om de Lembeekse bossen, het Leen, het Drongengoed en het krekengebied te verkennen. 

Je krijgt op elk moment de kans om volop te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. En niet alleen tijdens je uitstappen, trouwens. Maar ook gewoon in de B&B zelf! Heb je geen fiets bij? Geen probleem, want voor een prikje huur je er eentje ter plaatse. Ook fiets- en wandelkaarten zijn beschikbaar. Wissel je de groene setting graag even in voor een dosis Gent, Brugge of Knokke? Strak plan, want ook daarvoor is deze fijne B&B uitstekend gelegen!

Van harte welkom 

In deze rustige fermette word je verwend van bij aankomst. Je krijgt een gratis welkomstdrankje voorgeschoteld – geen beter begin mogelijk! En als je dat wenst, krijg je ook de nodige tips om van je verblijf een absolute voltreffer te maken. 

Bij ’t Kerselarenhof is ook aan personen met een beperking gedacht. Alle ruimtes zijn zo ontworpen dat ze rolstoelvriendelijk zijn. En omdat ze hier graag je vakantie nog wat verlengen nadat je vertrokken bent, doen de uitbaters je bij vertrek wat Cuberdons cadeau. Nagenieten, heet dat.

Hop, op naar ’t Kerselarenhof!

’t Kerselarenhof is de gedroomde plek om met zijn tweetjes te genieten van al het moois dat het Meetjesland te bieden heeft. Boek dus snel je verblijf als je een weekendje wilt ontspannen, wandelen, fietsen en samen zijn in het mooie decor van deze geweldige streek. Wil je hier je weekendje weg doorbrengen? Surf dan nu naar de website van de accommodatie en ontdek alle info over prijzen en beschikbaarheden.