Casa Neermani

Casa Neermani

Zorgeloos genieten in een landelijke relaxhoeve

Aalter
Capaciteit
4 Personen
Straat + huisnummer
LANGEDONKSTRAAT 8
9910 Aalter
E-mail
Telefoonnummer
0475975025
Link

Casa Neermani is bij uitstek een zalig landelijk plekje om te relaxen en voor een romantisch uitje met twee. In deze prachtige landelijke hoeve kom je zeker tot rust. De hoeve is beschermd als dorpsgezicht en dateert uit 1629. Bart en Marleen hebben er iets prachtigs van gemaakt.

Deze landelijke  hoeve in de Langedonkstraat is als 17de eeuw boerenhuis met 19de eeuwse schuur uitgebouwd tot een parel van een B&B en een relaxhoeve. U logeert in de schuur, maar laat dat vooral niet aan uw hart komen. B&B en relaxhoeve, beide termen dekken de lading en je moet al niet te aandachtig naar de foto's op de website kijken om meteen overdonderd te worden door zoveel Meetjeslandse schoonheid. 

Overnachten met ontbijt 's morgens

Graag een nachtje logeren in de relaxhoeve? Overnachten kan met minimum twee personen en maximun vier personen, Dit kan van 20 uur 's avonds tot 10 uur 's morgens.
De wellness- en ontspanningsfaciliteiten zijn beschikbaar tot 24 uur. Maak je 's avonds gebruik van de wellness dan kan je overdag genieten van de streek. Casa Neermani helpyt je graag bij het uitwerken van enkele fiets- en wandelroutes. Op routezoeker hebben ze al een aanbod uitgewerkt: klik hier. Het fiets- en wandelnetwerk in de regio doet de rest. Knesselare ligt knal tussen Gent en Brugge, dus ook de twee mooiste kunststeden van Vlaanderen liggen dichtbij. En de kust is niet eens zo ver.

Wellness

Wil je graag eens heerlijk genieten en ontspannen, dan is een dagje wellness de perfecte activiteit. Ben je op zoek naar de geschikte gelegenheid voor een romantisch uitje met twee, maar evengoed beschikbaar voor een uitstap van 2 tot en met 4 personen? Geniet van de hammam, de sauna, jacuzzi, infraroodzetels en douches.

Dieren op de hoeve

Je bent bij Casa Neermani écht op een hoeve. Er lopen dan ook dieren rond: alpaca's schaapjes, pony's, hondjes, .... De groene omgeving tussen de landschapsparken Drongengoed en Bulskampveld doet de rest!