Shaka Belgium

Shaka Belgium

Een stapje terug om een grote sprong voorwaarts te kunnen maken

Maldegem
Capaciteit
2 Personen
Straat + huisnummer
Lindestraat 50
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
0485854265
Link

Welkom bij Shaka Belgium! Een plaats waar de 'good vibes' je zullen omarmen. Disconnect to reconnect. We bevinden ons in het rustige Maldegem-Kleit tussen de steden Brugge en Gent. Een ritje naar een van deze prachtige steden hoeft dus niet lang te duren. Ook een zalige strandwandeling is niet ver weg (20km). 

Bij aankomst wordt u getrakteerd op een welkomstdrankje en geven wij u de nodige uitleg om van uw verblijf een unieke ervaring te maken.

Altijd klaar voor u

Hier staat men altijd klaar voor u. Maar de nodige privacy wordt gegarandeerd. U krijgt een welkomstdrankje, er is een privé keuken, er is koffie- en thee, er is Netflix. Het hele jaar door kunt u verblijven in het tiny house, dat de naam Shaka Cabin kreeg. Van eind april tot begin oktober kunt u logeren op een nog uniekere plek: de Shaka Tipi. Beiden stijlvol ingericht met beach en travel vibes. Het speelse, maar toch strakke interieur zal u in elk opzicht bekoren en u dat lekkere warme thuisgevoel geven terwijl u reist. Alle comfort is aanwezig dus u hoeft u totaal geen zorgen te maken om zelf iets mee te brengen zoals beddenlakens, handdoeken, badjassen ...  

Lekker verrassingsontbijt Shaka Belgium in Maldegem
Shaka Belgium

Shaka Garden

In de Shaka Garden is er genoeg ruimte om languit in de hangmat te liggen, de BBQ aan te steken, boekje te lezen in de lounge, drankje te nuttigen aan de bar of de jacuzzi in te duiken. Er zijn ook verschillende strandspelletjes om het kind in uzelf ook die nodige ruimte te geven. Wenst u ’s morgens te genieten van één van onze lekkere ontbijtjes? Dat kan zeker en vast! U heeft de keuze tussen een normaal ontbijt, een verjaardags-  of luxe-ontbijt. Deze drie mogelijke ontbijten zullen u de energie geven om volop van de dag te kunnen genieten. Er kan gezorgd worden voor een zalige tapas plank vol lekkers terwijl u geniet van de deugddoende bubbels van onze jacuzzi. Voor het gebruik van de jacuzzi vragen we u een bijdrage van 20€ per uur.

Memories and dreams

U voelt het wel al aan, Shaka Belgium staat voor genieten van het leven. ‘A place where memories are made, and dreams are created’ De omgeving biedt volop wandelroutes, fietsroutes, bossen, meren en genoeg leuke barretjes en restaurants om u perfect te vermaken. Bij aankomst stellen we u alvast enkele toppertjes voor. Toch nog een stapje verder gaan? In samenwerking met vrienden van ons kunnen wij u de ervaring meegeven om de omgeving te verkennen in een unieke Oldtimer. Verschillende routes zijn beschikbaar. Meer info op: www.retrorides.be Mits een vergoeding kan u bij Shaka Belgium uw elektrische auto opladen of zelfs een surfplank huren! Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontvangen en met onze energie bij te dragen aan jullie ervaring doorheen het leven.