B&B De Hemelse Polder

B&B De Hemelse Polder

Thuiskomen in de weidse polders nabij grensdorp Sint-Margriete

Sint-Laureins
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
SINT-MARGRIETESTRAAT 5
9982 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
0032479476664
Link

Grenzeloos genieten in Sint-Laureins, dat mag je pas écht ernstig nemen als je bij Willy Van Zandweghe logeert. In B&B De Hemelse Polder tussen het zoete Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen in, mag je rekenen op een grandioze ontvangst, bij de man die al vele jaren aan de toeristische kar trekt in zijn poldergemeente.

In B&B De Hemelse Polder kom je thuis. Via het wandelnetwerk wandel je moeiteloos Nederland binnen zonder dat je misschien de pittoreske grenspalen hebt opgemerkt. Op een plek die voor toeristen Brugge, Gent, Sluis en de prachtige Zeeuws-Vlaamse kust verbindt, je hebt voortreffelijk gekozen!

Welkomstdrankje

Met veel plezier vertelt gastheer Willy jou, bij een welkomstdrankje, wat Sint-Laureins en de omgeving allemaal te bieden heeft. Een met hout gestookte barrelsauna staat in de tuin ter beschikking van de gasten. Met wat geluk kan je vanuit de sauna genieten van de ondergaande zon, koeien in de wei en één of ander rietvogeltje, een unieke beleving!

Reservaties bij lekkere, betere en gezelligere restaurants in de buurt? Geen probleem, wordt geregeld. En twee elektrische fietsen staan zomaar ter beschikking. Het verblijf kan beginnen.

Wat een mooie kamers in B&B De Hemelse Polder
Met veel zorg werden bedden van topkwaliteit gekozen in B&B De Hemelse Polder

"Reizen is een driedubbel plezier: verwachting, avontuur en herinnering." Ilka Chase

Sint-Laureins is een prachtige gemeente. Wandelnetwerk en fietsnetwerk liggen vlakbij en Willy is een kenner van speciale plekjes aan de kreken waar alleen jullie zullen komen en eventueel een prachtige namiddag zullen doorbrengen om een boek te lezen, yoga te doen of een gedicht te schrijven. Willy is de promotor van stilte in zijn gemeente en ook de sterrenhemel ziet er in Sint-Laureins nog bijzonder uit, want door een gebrek aan lichtvervuiling zie je hier de drukst bevolkte sterrenhemel van Vlaanderen. Wie weet zie je er een overleden geliefde fonkelen,  lichtjaren van ons verwijderd. Zou toch mooi zijn. We wensen het elke Meetjesland-bezoeker toe. We dromen graag met jou mee, hier in de Hemelse Polder.

Sluis en de Zeeuws-Vlaamse kust

Eén van de mooie aspecten van deze B&B is de ligging vlakbij de Zeeuws-Vlaamse grens waar vroeger vele honderden Vlamingen hun weg vonden op dagtrip naar Retranchement en Cadzand, twee klokken van namen voor wie van de Noordzee houdt. Sint-Laureins is onderdeel van de Zwinstreek en dat is rond Sint-Margriete heel duidelijk, waar kreken kronkelen met namen als het Hollandersgat, Roeselarekreek, Boerekreek, Vrouwkenshoekkreek en Blokkreek. En dat gaat over de grens heen zomaar verder richting Oostburg, Zuidzande, Groede en Boerenhol (bestaat écht!). En voor winkelaars, sneukelaars en cultuurliefhebbers hebben we nog altijd Gent, Brugge, Eeklo, Damme, Knokke-Heist, Sluis en Maldegem in de buurt. Maar probeer ook Watervliet en Sint-Laureins eens.