De Visitor

De Visitor

Gastenverblijf in een luxe duplex centrum Eeklo

Eeklo
Capaciteit
2 Personen
Straat + huisnummer
KONING ALBERTSTRAAT 69
9900 Eeklo
E-mail
Telefoonnummer
+32 475 85 92 17
Link

In het gastenverblijf De Visitor, centrum Eeklo, staat de bezoeker centraal. Het is er gezellig vertoeven in een duplex appartement midden de stad.

De Visitor, gelegen boven het klasserestaurant Chef & Zus, wil de bezoeker een warm verblijf aanbieden. het appartement bevindt zich op de 2de verdieping van een prachtig herenhuis. Het centrum van Eeklo, met het mooie verlichte stadhuis, de vele horecazaken en het shoppingcenter Krüger is op loopafstand. Op donderdag is er 's voormiddags één van de grootste maar ook gezelligste markten van Oost-Vlaanderen.

 

Wat zijn de troeven van De Visitor?

Je logeert in een luxe duplex appartement met een aparte, compleet uitgeruste keuken. Je beschikt over gratis privéparking, er is een fietsenstalling. Als je wilt boeken, aarzel dan niet om De Visitor te contacteren. De Koning Albertstraat is één van de centrale straten van de Eeklose stadskern, winkels en horeca zijn er ten overvloede. Bovendien is Eeklo een verrassend mooi provinciestadje. Een korte wandeling door de smalle straatjes die loodrecht op de hoofdas liggen, katapulteren je terug naar de 19de en vroege 20ste eeuw , toen Eeklo het textielcentrum van de regio was maar ook het verzamelpunt van de landbouweconomie die, zelfs tot op heden, het Meetjesland kenmerkt.

Mooi herenhuis in de Eeklose Koning Albertstraat met onderaan Chef & Zus. da's De Visitor.
Charmant binnenbeeld in De Visitor Eeklo

Uitvalsbasis voor prachtig 'Klavertje Vier'

De Koning Albertstraat brengt je via een rotonde richting Tieltsesteenweg en de stemmige jachthaven. Hier is het al mooi wandelen en fietsen eigenlijk. Rondom Eeklo kan je als in een klavertje vier alle troeven van het Meetjesland ontdekken. In het noorden ligt de Huysmanhoeve en verderop het dorp Kaprijke. Dit zijn de poorten naar het krekengebied richting Zeeuws-Vlaanderen. Heerlijk vlak, prachtig mooi. De kreken zijn de diamanten van de regio. In het westen fiets je richting de Drongengoed en de weidse landschappen die tussen Maldegem en Aalter liggen. Het Oosten brengt dan weer de Lembeekse Bossen. En in het Zuiden kan je via provinciaal domein Het Leen en De Lieve tot in Gent zonder veel bebouwing tegen te komen. Raadpleeg Routen.be voor fiets- en wandeltips.