Vakantiewoning Buitenshuis

Vakantiewoning Buitenshuis

Op wandelafstand van het Drongengoed in Maldegem

Maldegem
Capaciteit
1 - 10 Personen
Straat + huisnummer
urselweg 92
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
0478261806
Reservation
Online boeken
Link

Welkom in het “Buitenshuis”, een vakantiewoning in het landelijke Kleit. Je vindt ze in het hart van het Meetjesland, die idyllische regio waar wandelaars en fietsers hun hartje ophalen. Waar fijne stadjes naast elkaar gedrapeerd in het charmante landschap liggen. En waar je zalig kan genieten van rust, culinaire ontdekkingen en toffe activiteiten.

Wil je even weg van het reilen en zeilen thuis, naar een rustige plek waar ook de kinderen zich kunnen uitleven? Dan is het Buitenshuis beslist een goed idee voor jou. 

Kleit als toegangspoort tot magisch Meetjesland

Kleit is een rustieke deelgemeente van Maldegem en maakt deel uit van het Meetjesland. Op wandelafstand van deze vakantiewoning vind je het grootste aaneengesloten bosgebied van Oost-Vlaanderen terug: het Drongengoed. Hier kan je werkelijk uren verdwalen – maar niet letterlijk. De uitgestippelde wandelpaden houden je op het juiste pad en leiden je langs de mooiste plekjes van het domein.

Dit dorpje is één van de culturele toegangspoorten naar deze groene long. Een bezoekje aan dit majestueuze landschapspark mag dan ook niet ontbreken aan je verblijf. Fiets of wandel vanuit de dorpskern langs de verschillende attractiepunten binnen dit boeiend landelijk lappendeken van groen en weelderige begroeiing.

Culturo? Pik eens een stadje mee

Wil je toch even wat anders dan deze rust en stilte?  Vanuit Kleit kan je eenvoudig en snel verschillende steden bereiken. Een bezoekje aan Brugge, Gent, Knokke, Damme en Sluis is zeker de moeite waard.

Zin in een dagje zee? De Belgische kust ligt op minder dan een half uur rijden van deze woning. Zo combineer je hemelse natuurrust probleemloos met een activiteit in de bewoonde, bruisende wereld.

Of spring de fiets op

In de omgeving van de vakantiewoning zelf zijn er veel wandel- en fietsmogelijkheden. Het Meetjesland is al jaren topfavoriet voor fietsers en wandelaars en er zijn tal van prachtige routes uitgestippeld. Steek gerust je licht op bij de uitbaters, ze delen met veel plezier de mooiste paadjes met je. In de buurt van het Buitenshuis zijn er verschillende kwalitatieve restaurants te vinden waar je terechtkan om je grote en kleine honger te stillen.

Genieten van de betere opwarming

Zit het weer toch even wat tegen en blijf je liever binnen? In deze verblijfplaats is warmte genoeg voorzien: nestel je knusjes bij het knetterende houtvuur of duik lekker de sauna in. Oh jawel, dat lees je goed! Je hebt hier een heerlijke sauna tot je beschikking. Een geweldig idee na een fikse wandeltocht of een uitgebreide fietstrip. Of gewoon: omdat je daar goesting in hebt.
Genoeg gezweet en helemaal opgewarmd? Dan staat er een frisse buitendouche voor je klaar. De ultieme climax om daarna helemaal ontspannen in bedje te kruipen.

Allen daarheen!

Het Buitenshuis biedt plaats aan maximaal 10 personen en is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Het interieur is eigentijds en fris, netjes en comfortabel. 

Je kan je er ontspannen in een ruime zitkamer die stevig is uitgerust met alle media en de volledig ingerichte open keuken nodigt je uit tot het betere culinaire experiment. Er is een aanpalende eetplaats om je zelfbereide lekkernijen op te smikkelen en er zijn maar liefst twee badkamers voor je hele gezelschap voorzien.

Plaats genoeg

Er zijn vier ruime en fraai ingerichte slaapkamers: eentje met tweepersoonsbed en babybed, eentje met stapelbed, eentje met een dubbel eenpersoonsbed en nog een laatste met tweepersoonsbed en een extra zetelbed. Zo kan je er met de hele familie komen ontspannen en gezellig samen vakantie vieren. 

Chillen in de tuin

Er is een grote, knap aangelegde en afgesloten tuin die dit heerlijke huisje omringt. Het terras met degelijk tuinmeubilair staat voor je klaar om met je gezelschap buiten te eten en er is zelfs een barbecue voor je voorzien. Voor de fietsfanaten is er een stalling voorzien en de auto kan je kwijt op de parkeerplaats voor de woonst. Installeer jullie gezellig, steek de barbecue aan en laat de kinderen zich uitleven in de zandbak!

Boek je verblijf bij Buitenshuis!

Zoek het ook eens Buitenshuis: boek jouw verblijf voor een zalige tijd in het Meetjesland. Surf snel naar de website van de accommodatie voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden. Heb je vragen of speciale verzoeken? Contacteer dan de uitbaters. Ze helpen je met plezier op weg naar een onvergetelijk verblijf.