Vakantiewoning De Smokkelaar

Vakantiewoning De Smokkelaar

Verblijf tussen de velden en kanalen van Maldegem

Maldegem
2 Vakantiehuizen
2 Vakantiehuizen
Capaciteit
1 - 18 Personen
Straat + huisnummer
Paddepoelestraat 12
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
+32476978307
Reservation
Online boeken
Link

"Onze droom is dan toch werkelijkheid geworden", stelt Vakantiehuis De Smokkelaar in Maldegem onomwonden en het moet gezegd, de Paddepoelestraat is niet alleen qua naam één van de opmerkelijkste straten van het Meetjesland maar het is vooral één van de mooiste plekjes in de regio.

Niet ver van Sluis en Damme

De ligging van het Smokkelhuis is bijzonder toeristisch. In geen tijd kan je naar Aardenburg, Sluis of Damme. Geef toe, dan zijn Knokke-Heist, Brugge en Breskens ook helemaal niet ver meer toch? De combinatie van het bezoek aan een cultuurhistorische stad als Gent en Brugge met een uitgestrekt fietsnetwerk in Meetjesland en Zeeuws-Vlaanderen klinkt alvast veelbelovend voor een vakantiegevoel zonder zorgen.

Kindvriendelijk

De Smokkelaar is gezinsvriendelijk. De kinderen kunnen in de zandbak spelen maar ook leren krulbollen of petanque spelen. Achter de tuin ligt een bosje waar de ware ravotter een paradijs vindt. Het is er echt een héél grote tuin met een speelbos en een hippe kindercaravan en een leuke speelruimte. Wat willen de kids nog meer?

Gloednieuw

De gloednieuwe vakantiewoningen (Het Smokkelhuis en Het Schuurtje) bieden ruim plaats aan 4 tot 18 personen en zijn voorzien van alle comfort. Gelegen op één van de mooiste plekjes van het Meetjesland. Ideaal voor fietsers en wandelaars. In het Smokkelhuisje kunnen 14 personen logeren en in Het Schuurtje nog eens 4.

Gezellige speelzaal

Bij minder goed weer is er eveneens een alternatief : naast het smokkelhuis staat een speelzaal met sjoelbak, kickertafel, biljart, vogelpik (darts) en allerlei andere gezelschapspelen. Een verblijf in één van de huisjes van 'De Smokkelaar' biedt gegarandeerd gezelligheid en amusement, in om het even welke weersomstandigheden!

Boek liever nu dan morgen

Voor een gezellig verblijf niet zo gek ver van de kust en midden een wonderlijk mooi fietsgebied moet je alvast niet te lang twijfelen. Bij De Smokkelaar ben je aan het juiste adres!