Vakantiewoning Ter Roeselaere

Vakantiewoning Ter Roeselaere

Verblijf tussen de kreken en de dijken van Roeselaere

Sint-Laureins
Capaciteit
1 - 12 Personen
Straat + huisnummer
GROENSTRAAT 21
9981 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 357 31 68
Reservation
Online boeken
Link

Het Meetjesland, dat zijn eindeloze vergezichten vol waterpartijtjes, kreken, polders en stromen. Gezellige dorpen die barsten van de charme, waarin gastvrije bewoners het kloppend hart vormen van een heerlijke regio waarin het fijn logeren is.

En in het midden van al die weldaad, vind je Ter Roeselaere. Een heerlijke plek om te ontspannen, tot rust te komen en de regio actief te ontdekken. Ga je mee?

Schoonheid, eenvoud en stilte

Ongeveer middenin het Meetjeslands krekengebied ligt het landelijke Sint-Margriete, een pittoreske kleine deelgemeente van Sint-Laureins. Daar, te midden van de vlakke polders, tussen kreken en dijken, vinden we deze vakantiewoning terug. Denk aan pareltjes van waterpartijen, sprookjesachtige paden tussen statige oude bomen en grenzeloos groen.

Als je uitkeek naar een vakantiewoning waar je kan genieten van rust, eenvoud en schoonheid, heb je het hier getroffen. Ter Roeselaere wordt omgeven door eindeloze velden waarbij slechts een enkele afgelegen kerktoren en grazende runderen het uitzicht verstrooien. De woning is strak en eenvoudig aan de buitenkant, terwijl de binnenkant een warme vakantiesfeer uitademt.

Zo buiten, zo binnen

Zwaai je de deur van je verblijf open, dan lijkt het even of je je nog steeds tussen de weidse velden bevindt. De grote hoge raampartijen halen de herderlijke natuur naar binnen en laten je de hele dag door genieten van het zonlicht.

Het interieur is fris en hedendaags. Je vindt er alle wenselijke hedendaags comfort terug in een fraaie afwerking. Het sobere en elegante zwart-wit van de leefruimte wordt prachtig in de verf gezet door het groen van buiten. Dankzij de grote kamers geniet je er van dezelfde ruimtelijkheid als die in je omgeving.

Met de hele bende

Je kan in deze woning terecht met een grote groep: er zijn vijf slaapkamers met vier tweepersoonsbedden en één stapelbed. Daarnaast werden er nog twee kinderbedjes voorzien. Aan de keukentafel kan je zitten met 10 personen en kinderstoelen zijn ter beschikking. In de eethoek kan je nog eens met 8 plaatsnemen.

Er is voldoende sanitair om iedereen en alles proper te krijgen en te houden: verschillende badkamers, toiletten en wastafels op elke verdieping, een wasmachine en zelfs een kinderbadje met verzorgingstafel zorgen ervoor dat niemand in de wachtrij hoeft.

Ook zalig buiten!

Wordt het je binnen wat te druk met zoveel volk? Er zijn twee ruime terrassen aan de woning aangelegd die van tuinmeubilair voorzien zijn. Hier kan je bijvoorbeeld ook de barbecue aansteken of samen ontbijten.

Op frissere avonden kan je je nestelen in het gezellige salon. Geniet in de zetels heerlijk van het warme geflakker uit de inbouwcassette. Een mand met brandhout wordt zomaar voor je klaargezet. 

Waar gaan we heen?

Sint-Margriete ligt op korte afstand van Brugge en Gent en dicht bij de Belgische en Nederlandse kust. Flaneren en terrasjes doen in Knokke of heerlijk uitwaaien in Cadzand en Breskens zijn maar enkele van de vele trips die je kan bedenken.

Je bevindt je in de streek waar paling dé specialiteit is, maar de ribbetjes zijn ook absoluut een aanrader. Op culinair vlak kom je in het Meetjesland beslist niets te kort.

Lekker fietsen en wandelen

De goed verharde en verkeersluwe polderwegen nodigen uit tot veilig fietsen en wandelen. Je kan hier fietsen huren via VivaVelo en zo de omgeving verkennen. De woning beschikt over een dubbele garage om je auto’s en fietsen beschut te stallen.

Zo kan je in geen tijd de baan op om deze prachtige regio te verkennen – alleen of in groep, op twee wielen of met stevige wandelschoenen aan. Jij kiest én geniet!

Boek nu jouw verblijf in Ter Roeselaere

Kies ook voor een deugddoend, rustgevend verblijf in het hartje van het Meetjesland. Kies voor een weekendje of weekje weg in vakantiewoning Ter Roeselaere. Check snel de website van de accommodatie voor meer info over prijzen en beschikbaarheden.