Vakantiewoningen Tybeert

Vakantiewoningen Tybeert

Twee vakantiewoningen vlakbij Zeeuws-Vlaanderen

Sint-Laureins
Capaciteit
12 Personen
Straat + huisnummer
KERKSTRAAT 17A
9988 Sint-Laureins
E-mail
Telefoonnummer
+32476275294
Link

Op wandelafstand de Meetjeslandse kreken en de grens met Nederland. Midden het poldergebied met Sluis, Cadzand en Breskens op een boogscheut. Voel je thuis in de vakantiewoningen Tybeert 17 en Tybeert 17A in de mooie Kerkstraat van het grensdorp Waterland-Oudeman. Een heerlijke stukje Vlaanderen.

"Samen met mijn man Bert en onze kinderen Kaat en Kasper, of met vrienden en familie ga ik graag op weekend/vakantie. ", vertelt Sara Van Den Spiegel, "We ontdekken graag nieuwe streken in België of Nederland, het hoeft niet steeds ver of lang te zijn om te ontspannen, te genieten of los te laten. Zelf wonen we in een prachtige streek, het meetjesland vlakbij Zeeuws-Vlaanderen. Zo kwam het idee om zelf vakantiegangers te gaan ontvangen en op deze manier ambassadeur te worden van onze streek. We hebben twee aanpalende volledige ingerichte vakantiewoningen, vakantiewoningen Tybeert in Waterland-Oudeman, je kan ze apart of samen huren."

Prachtig gelegen

"Ik probeer steeds de vakantiegangers persoonlijk te ontvangen en ik verwelkom jullie met een aantal streekprodukten. Indien nodig geef ik allerhande tips om de streek te verkennen; al deze tips staan ook in het welkomstboek in 4 verschillende talen. Ook op onze site vind je tal van tips over de streek", vervolgt Sara. De splinternieuwe vakantiewoningen Tybeert 17 en Tybeert 17A bieden logement aan telkens 6 personen en kunnen samen of apart gehuurd worden.  De woningen zijn gelegen in Waterland-Oudeman, in het mooie Meetjesland nabij Zeeuws-Vlaanderen. Een mooie combinatie van België en Nederland. Het krekengebied ligt op wandelafstand. Bijkomend liggen de dorpjes Sluis, Cadzand en Breskens op een boogscheut. Dagtrips naar Vlissingen (boot in Breskens) of naar Knokke of Gent/Brugge (30km) behoren zeker ook tot de mogelijkheden.

143a9101c1.jpg

De ruimte

Elke ruimte werd met veel zorg en smaak ingericht en is voorzien van alle comfort. Op de benedenverdieping is er een ruime leefruimte, een goed uitgeruste keuken, een toilet en een berging met extra koelkast/diepvriezer. Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige 2-persoonsslaapkamers en een ruime badkamer met toilet en douche. Buiten is er een afgesloten tuin met ruim bemeubeld terras met bbq en een grote tuinberging.

Speeltuin en voldoende parking

Net naast de vakantiewoning is er een speeltuintje. Er is 1 parkeerplaats voorzien op een parking achter de woning, maar er kan ook gratis geparkeerd worden in de straat. De gasten hebben de ganse woning ter beschikking. In het voorjaar 2023 zal een elektrische laadpaal, te laden met eigen laadpas, geplaatst worden nabij de woningen. Er zijn geen huisdieren toegestaan en roken in de woning is verboden.