Astra vakantiewoning

Astra vakantiewoning

Waar de stad plaats maakt voor het platteland

Evergem
Capaciteit
10 Personen
Straat + huisnummer
WELLINGSTRAAT 1
9940 Evergem
E-mail
Telefoonnummer
003292515006
Link

In de Wellingstraat in Sleidinge ben je op vakantie tussen de Lembeekse Bossen en het waterspaarbekken, op de weg tussen Gent en Zeeuws-Vlaanderen in een landelijk typisch Meetjeslands gebied waar het heerlijk fietsen en wandelen is, op de knooppunten.

Hier, tussen Gent en Eeklo maakt de stad plaats voor het platteland, en vind je een comfortabele vakantiewoning voor 10 personen.

Fietsers en genieters, aandacht!

Langs trage wegen kan je tochten uitstippelen tot in het havengebied waar de koppelingsgebieden u een verrassend beeld van dit stukje Meetjesland zullen bieden. Maar evengoed in de richting van Eeklo zullen de Lembeekse Bossen, Het Leen maar ook de abdijomgeving van Oosteeklo een blijvende indruk nalaten. Tip: ga ook eens wandelen in het Veldhoek in Sleidinge. Weinig bezocht plekje maar wonderlijk mooi. Wie weet spot je wel een ree of een buizerd.

Altra, een leuke plek om met een groep van 10 te logeren!
Astra Vakantiewoning interieur

Genieten in de boomgaard

De vakantiewoning biedt slaapgelegenheid aan 10 personen. Je kunt gebruik maken van vier slaapkamers, drie badkamers, een nachthal, een moderne eetkeuken en een salon. Palend aan de woning is er een terras met zonneluifel, tuintafel en stoelen. Dit in een heel natuurlijke omgeving. Een groene buffer met wilgenhut voor de kinderen zorgt voor privacy en gezelligheid. Naast de oprit is er gratis privéparking voor drie auto's. Mooie plek is ook de afsluitbare boomgaard, typisch Sleidinge wat vroeger een fruitdorp was. De speelweide wordt uitgebreid en voorzien van leuke behendigheidsinstallaties in hout. Fietsen kunnen veilig onder de carport achter de woning geplaatst worden.