Vakantiewoning 't Huizeken

Vakantiewoning 't Huizeken

Gerenoveerde school in Lievegem

Lievegem
Capaciteit
1 - 3 Personen
Straat + huisnummer
LEENDREEF 1A
9931 Lievegem
E-mail
Telefoonnummer
0475470652
Reservation
Online boeken
Link

Heb je altijd al het mooie Meetjesland willen ontdekken – op het duizendste gemakje en terwijl je verblijft in een zalig vakantiehuis? Dat moét je ’t Huizeken in Lievegem leren kennen: een oase van luxe, rust en ontspanning. 

Deze vakantiewoning is gelegen in een prachtig decor en boordevol charme. Hier verblijven is even ver weg op vakantie trekken, terwijl je toch lekker makkelijk in eigen land blijft. Een absolute aanrader voor actieve sportievelingen, kuierende wandelaars en luilekkere levensgenieters.

Logeren in een gerestaureerd schooltje

Vanuit vakantiehuis ’t Huizeken in Lievegem ontdek je moeiteloos het Drongengoed of de kreken in de buurt. Dat kan gerust per fiets, maar om de ruime omstreken te verkennen neem je best de auto. 

Hier zit je echt in hartje Meetjesland, in een vakantiewoning met een ziel en een verhaal. Want je verblijft in het oude dorpsschooltje, nu een met veel oog voor detail gerestaureerd vakantiehuis voor 3 personen.

Met liefde en vakkennis gerestaureerd

Wie een voorliefde heeft voor gebouwen met een verhaal en een apart karakter gaat meteen overstag bij het zien van ’t Huizeken. Dit vakantiehuisje is namelijk het vakkundig gerestaureerde oude schoolgebouw van Oostwinkel, een dorp dat nu deel uitmaakt van Lievegem.

Het schooltje van Oostwinkel stond decennia lang leeg. En dat was zonde, want het gebouw barst van de idyllische charme. Het maakte deel uit van de pastorijwoning, een iconisch gebouw in het dorp. Nu het gebouw als vakantiewoning een nieuwe bestemming kreeg, werd het niet alleen in zijn oude glorie hersteld, het toverde ook meteen een glimlach op het gezicht van elke Oostwinkelenaar. En straks ook op het jouwe!

Alle comfort voor een heerlijke vakantie

Een van dé voordelen van deze fantastische restauratie is de hoge afwerkingsgraad en het comfort waarmee je omringd wordt tijdens je verblijf in ’t Huizeken. Want de keuken ziet er niet alleen super uit, ze is ook ultra compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. En voor jouw comfort is er natuurlijk ook aan alle techniek gedacht, inclusief een vaatwasser, inductiekookplaat en combi-oven.

Ruimte voor ontspanning!

Ontspannen kan in de ruime en gezellige woonkamer met TV en zicht op de prachtige tuin. Ook in de tuin zelf is het overigens zalig toeven in de prachtige buitenkamer of de opvallende serre.

In de woning zijn 2 slaapkamers voor in totaal 3 personen en een goed uitgeruste badkamer met inloopdouche en een dubbele lavabo. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en ook aan handdoeken en toiletproducten is hier gedacht. Je bent tenslotte op vakantie!

Dé uitvalsbasis voor de fietsroutes van het Meetjesland!

’t Huizeken is een prachtig vakantiehuis, maar dat betekent niet dat je niet van de gelegenheid moet profiteren om de streek te verkennen. In veel gevallen doen de gasten die hier verblijven dat met de fiets. We vermoeden dat de populaire fietsroutes van het Meetjesland daar voor iets tussen zitten.

Vakantiehuis ’t Huizeken ligt op minder dan een kilometer van fietsknooppunt 65, waar onder andere de Schipdonkroute, de Meetjeslandse landschapspark fietsroute en de van bos naar bos fietsroute passeren. Kilometers fietsplezier voor iedereen die houdt van stevig op de trappers gaan!

De natuur in

Nog meer natuur verkennen? Wat denk je van Provinciaal domein Het Leen, streekcentrum Huysmanshoeve, landschapspark Drongengoed of de Sentse kreken? En neem het maar van ons aan dat we dan nog lang niet alles hebben opgenoemd!

We kunnen je garanderen dat je met opgeladen batterijen en een gezonde teint van je verblijf in ’t Huizeken thuiskomt. Zeker als je daar ook de nodige tochten in de omringende natuur aan koppelt. Actief bewegen en luilekker ontspannen gaan hier prima samen.

Boek snel jouw verblijf!

Wil je een weekendje weg boeken in het Meetjesland? Informeer naar de beschikbaarheden bij ‘t Huizeken of reserveer meteen je weekendje weg via de website van het vakantiehuis!