Vakantiewoning WildeWeg

Vakantiewoning WildeWeg

Gerenoveerde boerderij in Lievegem

Lievegem
Capaciteit
1 - 10 Personen
Straat + huisnummer
BREDESTRAAT 47
9920 Lievegem
E-mail
Telefoonnummer
0474239481
Reservation
Online boeken
Link

Een luxe (w)onderdak in ’t groen bij Gent? Spreken we nu ook al in raadsels? Nee, het is een erg toepasselijke omschrijving voor Vakantiewoning WildeWeg in Lovendegem. 

Dit vakantiehuis voor 10 personen is eigenwijs origineel, super comfortabel en erg rustig gelegen. Het is dé plek bij uitstek om vanuit een landelijke omgeving het bruisende Gent te gaan verkennen. En tussendoor rust je gewoon uit en geniet je van de ludieke details en het knappe interieur van je vakantiewoning met tuin.

Omdat karakter hebben mag!

Neutraal kan je het interieur en de inrichting van Vakantiewoning WildeWeg niet noemen. Dit is een plek met karakter. Een vakantiehuis met een persoonlijke toets en veel oog voor detail. Een plek waar de beleving voorop staat en waar je ook van een vleugje wellness kan genieten in de fantastische hottub.

Welke kamer kies jij?

In dit huis met 3 slaapkamers en 3 badkamers staan 10 bedden. Elke slaapkamer heeft niet alleen een eigen badkamer, maar ook een eigen identiteit. In ‘De zevende hemel’  staat zowel een dubbel bed als 2 enkele bedden op de mezzanine. Blikvangers hier zijn de retro kristallen luchter en de ludieke gekroonde zwaan op de mezzanine. Eigenzinnig karakter bij de vleet!

De ‘Volière’ heeft twee enkele bedden en een vogelkooi als verlichting. De kamer boven ‘Hygge’ dompelt je onder in een Scandinavisch sfeertje met 2 dubbele bedden, waarvan eentje in de alkoof. Verblijven jullie er met uitsluitend koppels? De enkele bedden kunnen ook makkelijk tegen elkaar worden geschoven zodat iedereen lepeltje lepeltje kan liggen.

De schuur, nu een eigenzinnige vakantiewoning

WildeWeg is een totaal gerenoveerde oude schuur. Deze heerlijke mix van oud en nieuw, licht en schaduw, maar ook open ruimtes en privacy vormt een prachtig geheel. Je droomt weg in een ruim vakantiehuis voor 10. Perfect om met de hele bende samen te genieten – maar ook om jezelf even terug te trekken als je daar nood aan hebt.

Er is een grote zithoek, een lees- en/of TV-hoek en een ruime keuken met aperitiefeiland. Want hier weten ze wat telt! Overal heb je contact met de groene landelijke omgeving; de rust is hier echt compleet.

Proeven van het landelijke leven (in stijl)

Vakantiewoning WildeWeg heeft een schitterende, grote tuin met een al even groot terras. Hier is het genieten van de hottub met verkwikkende buitendouche, de ruime chillhoek, de vuurkorf en de kruidentuin, om maar iets te noemen. 

Schaapjes tellen, poezen aaien en kakelende kippen horen standaard tot de setting. En het uitzicht… In één woord? Natuur! Kijk uit over de zalige landschappen, die je ongetwijfeld helemaal tot rust brengen. De vakantieplek van Louis en Muriel is doordrongen van klimaatvriendelijkheid en liefde voor de natuur, en dit alles gecombineerd met een leuk interieur. 

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

WildeWeg suggesties

Uiteraard kan je erop uit trekken en wandelen, fietsen of Gent verkennen, maar ook in en rond de vakantiewoning is het elk moment genieten met deze suggesties. 

Wat denk je van een vuurtje maken? Lang geleden? Of anders zalig de hottub in, aperitiefje op het terras met dekentjes, een gezelschapsspelavond, schaapjes en kippen voederen, chillaxen in de hangmatten, een zomer/winter-BBQ organiseren of wegdromen met tasje koffie genietend van een weids uitzicht… Dat laatste lijkt ons alvast een perfect begin van de dag! Klinkt allemaal perfect – en het staat jou allemaal te wachten wanneer je een verblijf boekt bij deze onvergetelijke vakantiewoning!

Vakantiewoning in de buurt van Gent

Ben je op zoek naar een ruime vakantiewoning voor 10 dicht bij Gent, maar bij voorkeur rustig gelegen? Kortom, ‘wil de weg’? Dan is Vakantiehuis WildeWeg ongetwijfeld iets voor jou! We willen je wel even waarschuwen, nu wil je weg, maar eenmaal je bij ons logeert, bestaat het risico dat je er wil blijven!

Boek snel jouw verblijf

Wil je ook verblijven in het hart van het Meetjesland – dé regio voor fiets- en wandelliefhebbers? Dan zit je helemaal goed bij Vakantiewoning WildeWeg. Boek snel jouw weekendje of weekje weg. Bekijk de beschikbaarheden bij de accommodatie.