B&B Destiny

B&B Destiny

Gastenverblijf op een knooppunt midden mooie Vlaamse plekken

Maldegem
Capaciteit
8 Personen
Straat + huisnummer
AARDENBURGKALSEIDE 396
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
0472666218
Link

Gezellige B&B in het Meetjesland. In Maldegem, niet ver van Brugge, niet ver van de Belgische kust en niet ver van Zeeuws-Vlaanderen.  Ontdek vanuit Maldegem Zwinstreek én Meetjesland.

Omgeven door het platteland in een waardevol natuurgebied: B&B Destiny is een uitstekende uitvalsbasis voor wie van rustig fietsen en wandelen houdt. Het is niet ondenkbeeldig dat u van hieruit op uw dagtocht even kunt verpozen aan de zee maar eveneens een glaasje drinkt ergens op een terras in Brugge, Damme of Maldegem. 

Strobrugge, centraal gelegen eiland van kanalen

De bed and breakfast Destiny ligt in de nabije omgeving van Strobrugge. Dit eiland waar Leopoldskanaal en Schipdonkkanaal elkaar ontmoeten, is geen eiland van twee kanalen maar een eiland van drie kanalen en één rivier. Op het Eiland ligt immers nog een prachtige restant van De Lieve, het oudste kanaal van Europa en hier doorsnijdt ook het riviertje de Ede dit gebied, de Ede die ook door Kleit, Maldegem en verder door het Nederlandse Eede kronkelt en water afvoert van het hoger gelegen Drongengoed en de heuvels rond De Kampel. Deze verbindingen ontdekken is al een fietstocht waard. 

B&B Destiny in Maldegem bevindt zich in een mooi geïnstalleerd bijgebouw
Wees welkom bij B&B Destiny

Gevarieerd ontbijt

In de prijs is een gevarieerd ontbijt voorzien. Dit wordt aangeboden in de sfeervolle ruimte met zicht op de tuin. Is het mooi weer dan kunt u ontbijten op het terras. Je kunt vrij parkeren voor de woning en eventueel uitladen aan de deur. Er is wifi, smartTV en airco. Leuke extra is ook de overdekte fietsenstalling met mogelijkheid tot het opladen van de fietsbatterij. Er zijn twee tweepersoonskamers (waarvan ééntje + kind) en één driepersoonskamer. Neem gerust contact op en bekijk prijzen en praktische info op hun website.